Aktywne Wpisy
lubie_pic_kakao +111
Tymczasem nasi "świadomi" użytkownicy wykopują fejkową ruską stronę.
Brak jakichkolwiek informacji o redakcji, w stopce copyright od 2011 mimo iż w bazie WHOIS widać, że domenę "geopolityka.org" zarejestrowano w 2023. Ich polityka prywatności była ewidentnie tłumaczona translatorem. Jedna z sekcji ma tytuł "głoska bezdźwięczna" xD
No i artykuły są po polsku, ale interfejs strony jest po angielsku (np. "Trending", "Comments",
Brak jakichkolwiek informacji o redakcji, w stopce copyright od 2011 mimo iż w bazie WHOIS widać, że domenę "geopolityka.org" zarejestrowano w 2023. Ich polityka prywatności była ewidentnie tłumaczona translatorem. Jedna z sekcji ma tytuł "głoska bezdźwięczna" xD
No i artykuły są po polsku, ale interfejs strony jest po angielsku (np. "Trending", "Comments",
Graner +38
Przyjechałem z innej miejscowości do dużo większej. Na miejscu kolejka podmiejska i te zmęczone twarze, wczesna pora i syf w kolejce. Teraz sam nią jeżdżę, ale już teraz wiem, że pensja 10x wyższa niż w małym mieście, a to tylko środek komunikacji, który jest jaki jest. Życie toczy się w domu i w pracy, a nie w drodze do niej.
Komentarz usunięty przez autora
Każda nieszczęśliwa rodzina jest nieszczęśliwa na swój sposób, za to wszystkie rynki w dużych wsiach i małych miasteczkach w Polsce są do siebie podobne.
Wszystko zaczyna się od pomnika Jana Pawła II o wątpliwej jakości estetycznej stojącego pośrodku wybrukowanego placu, na którym dwa drzewa pomimo starań władzy złośliwie nie umierają. Zachodnią granicę wyznacza ciąg budynków pamiętających
Jakoś nie mogłem sobie wyobrazić jak można byłoby mieszkać w takim miejscu. Strasznie przytłaczające uczucie, zwłaszcza jak się spojrzało na ludzi, którzy
@antek_akrobata Nie ma się co oszukiwać ale Twój opis