Aktywne Wpisy
Polina2137 +18
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

VeryApe +185
Wystawiłem komputer za kilka stówek i ilość januszy jest masakryczna. Jeden chory i chce żebym mu przywiózł, jeden oferuje 30% ceny a ten se screenu chce żebym jechał na wiochę zeby się spotkać w połowie drogi xD #januszebiznesu #olx #heheszki
źródło: temp_file4339395862635352654
Pobierz

Dziękuję wielkiemu N za rozruszanie rynku mobilnych konsol ale zdecydowanie już do niego nie wrócę. Najlepsza konsola to #pcmasterrace once again ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
#steamdeck #gry
źródło: comment_1664642423mHcnrbQYpcmVopznQ5ZJoj.jpg
Pobierz@L3gion: dodali obsługę słuchawek BT? Dodali
Dodali ciemny motyw menu? Dodali
Sklep dalej muli na konsoli? No muli
Just Nintendo things ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Atreyu: Nie nazwał bym tego muleniem, on zwyczajnie ledwo działa xD
@L3gion: To zdanie rozumiem tak że Steam Deck jest projektem który może zdechnąć w każdej chwili na widzimisię Valve. :/
@reevo2: Nigdzie w moim poście nie napisałem że normiki mają biec i brać Gabeboya by emulować poki xD To wszystko jest patrząc z mojej perspektywy / pcmasterrace.
@supra107: Sprzedali ponad milion egzemplarzy, w prezentacjach piszą, że planują już następną wersję.