Aktywne Wpisy

wykop +180
Nowy dzień, nowy ja (ง •̀_•́)ง #wykopchangelog
Nocne Marki zapewne ucieszy informacja o zmianach w trybie nocnym, które zgodnie z Waszymi sugestiami wprowadziliśmy. Swój kolor - między innymi - zmieniła górna belka serwisu (z niebieskiej na szarą), pojawiło się też kilka innych kosmetycznych zmian, które nam zgłaszaliście
Jeśli nie wiecie jak zmienić tryb, śpieszymy poinformować, że możliwość przełączenia się pomiędzy trybami nocny/dzienny - dla zwiększenia Waszej
Nocne Marki zapewne ucieszy informacja o zmianach w trybie nocnym, które zgodnie z Waszymi sugestiami wprowadziliśmy. Swój kolor - między innymi - zmieniła górna belka serwisu (z niebieskiej na szarą), pojawiło się też kilka innych kosmetycznych zmian, które nam zgłaszaliście
Jeśli nie wiecie jak zmienić tryb, śpieszymy poinformować, że możliwość przełączenia się pomiędzy trybami nocny/dzienny - dla zwiększenia Waszej

waro +105
Może to jest ja słynna ofensywa Rosji, która miała niebawem nadejść? xD
Sykulski ogłasza kolejną konferencję, tym razem w Kielcach. Co ciekawe - patronatem została konfederacja (xD) oraz polski sejm (WTF?)
#ukraina
Sykulski ogłasza kolejną konferencję, tym razem w Kielcach. Co ciekawe - patronatem została konfederacja (xD) oraz polski sejm (WTF?)
#ukraina

Jakie to prawdziwe.
Pisze to osoba, która miała anoreksje. Której kręgosłup przebijał skórę na plecach i która miała miseczkę 0 xD ale nadal tłuszczyk na brzuchu.
No i ćwiczyłam wtedy ostro z popularną wtedy Ewą Chodakowską, więc ćwiczeń było ok godzina dziennie i były dość intensywne.
Albo więcej spalać :)
zgodzę się
@Cyk_dwujeczka: Matematyka trochę tutaj nie działa
Komentarz usunięty przez autora
@Czujny93
@wonsz337
Wydaje mi sie, ze niektorzy przechodza w jedna skrajnosc w druga. Byl na wykopie kiedys gosc, ze on chyba zbijal do 800kcal. Wydaje mi sie, ze lepiej chyba miec mniejszy deficyt. W sumie jak ktos poleci jakas fajna dietke do poczytania to wolajcie. Ja tylko slysze ciagle keto, keto. :P
@mrmydlo: Nigdy nie widziałem takiej wypowiedzi wykopków
@mrmydlo: oczywiście że tak. Oszukiwać siebie każdy lubi. Jak inaczej można przytyć? Daj wskazówki to może jak znowu będą obozy to więźniowe nie będą wyglądać jak szkielety. Dzbanie.
Statystyki mówią prosto - ok. 80% 5-latków grubych zostaje grubymi przez całe życie.
90% tych co gubią kilogramy, w przeciągu 2,3 lat wracają do wagi początkowej.
Niestety, uzależnienie od #!$%@? to najcięższe uzależnienie i wynika z toksycznej relacji przemysłu żywieniowego (upychanie weglów, soli i tłuszczy) z naszym przystosowaniem do #!$%@? wszystkiego.
Do tego po schudnięciu komórki tłuszczowe nie umierają, a są na głodzie.
Jesteśmy niewolnikami mózgu i jego zachcianek, wścieklizna potrafi wywołać
To znaczy, są na deficycie ale czasami wyskoczą z koleżanką na kawę i ciastko, zamówią sobie pizze na "rozluźnienie" czy w "nagłym i niekontrolowanym" napadzie na słodkie #!$%@?ą całą pakę ptasiego mleczka(same się do tego przyznały, ale jak ludzie zaczęli im postować screeny to wpisy pousuwane i dalej brną w
@kupkesobieciagne: szkoda, że tak jest tylko w krajach rozwiniętych, z dziwnych powodów takie zjawisko nie występuje tam, gdzie jedzenia nie ma xD
@kupkesobieciagne: Mamy szczęście że mamy mózg bo możemy decydować. Zszedłem ze 100 do 80 i do 95 znowu z najlepszą formą w życiu, w pasie mniej niż przy 80. Lenistwo to nie jest wymówka. Cukrzycę nabytą da się naprawić i da się naprawić trzustkę.
Miałem niską znajomą która ważyła 80 kg. Odchudzała się przez kilka lat i tylko o tym mówiła. Na każdej imprezie jak
@WyslijNaPwUlubionegoMema: Bo nie ma jedzenia.
@lord_xenu: Nie tyle decydować, co walczyć z nim.
@mrmydlo: Nie wiem co sobie mówili, ale wiem że mogą powiedzieć "będę żreć mniej".
Ja schudlem 12 kg w 3 miesiace, znalazłem sobie 10 lat młodszą różową
Ona przytyła 5 kilo i straciła faceta który nie dał już rady bo jak się poznali była szczupła i poszedł do innej
Wybierz mądrze Mirku
Bycie grubasem nie rozni sie niczym od bycia cpunem, alkoholikiem czy palaczem fajek. Ot kolejny, powszechnie akceptowany nalog.
Osoby, których mamy głodowały, gdy były z nimi w ciąży mają 30% większą szansę na bycie otyłymi ;)
https://www.nature.com/articles/s41366-021-00824-3#Abs1
@kupkesobieciagne: xDdd
@zasadzka01: do mnie przemówiły kiedyś słowa kumpla, który razem z kobietą zrzucił sporo kilogramów: "Wyobraźcie sobie jak wyglądacie ze swoją kobietą podczas seksu i na ile jesteś atrakcyjny dla swojej kobiety. My byliśmy jak dwie kopulujące świnie.".