Aktywne Wpisy

ProstyHuop +14
#321685 ogułem to smutno mi huopy niby żyje a straciłem życie za życia nie widzę dalszej perspektywy na lepsze jutro a do tego ten czas zapierdox strasznie pewno mrugne i będę miał 50+ lat o ile wcześniej nie umrę przez alkoholizm/zawał/udar/raka a nic nie przeżyłem, nic nie doświadczyłem, zawsze sam i umrę sam bez żadnego celu w życiu, jak jakiś npc ołwa

To_The_Moon +21
Ludziom którzy gadają by wpłacać bez zadawania pytań powiem jedno - macie krew na rękach setek innych dzieci którym realnie można było pomóc i uratować ich życie, ale nie uratujemy, bo kasa pójdzie na nowy jacht i posiadłości dla konowała z USA który obiecał wyzdrowienie niczym Tusk obniżenie podatków.
Fajnie, że ludzie się łączą i chcą pomóc, ale fajnie jakby też przy tym używali mózgu a nie robili tego bezmyślnie i bez
Fajnie, że ludzie się łączą i chcą pomóc, ale fajnie jakby też przy tym używali mózgu a nie robili tego bezmyślnie i bez

"We are also considering creating our own Beyond Code Community #nft. We still need to think through if it is the right move. However, after "The Merge" Ethereum is no longer high energy consuming and all the benefits that it brings are quite unique."
"If we decide to do it, all Beyond Code 2022 participants will get one NFT free of charge. It will be "the key" to access our community and get all perks (including e.g. 30-50% discount for future Beyond Code conferences)."