Aktywne Wpisy
uncle_freddie +677
Polacy po prostu kochają stare auta, niskie zarobki i życie na wiecznym wynajmie (w mikro klitkach) odc. 624163172
#nieruchomosci #gazetawyborcza #krakow
#nieruchomosci #gazetawyborcza #krakow
Piszę z prośbą o wypełnienie ankiety do pracy dyplomowej. #rozdajo
Dla kogo jest ankieta? Osoby (gospodarstwa domowe) posiadające inteligentne urządzenia, np. inteligentna brama, żarówki, systemy ogrodowe, smart lodówki, smartwatche, itp.
Dodatkowo z tego powodu jest motywacyjne rozdajo
Nagroda to 50 zł blikiem/karta podarunkowa losowane dwukrotnie (Dla dwóch różnych osób)
warunek to zostawienie komentarza i plusa
Link do ankiety:
https://forms.gle/XfSRqxozcwjvobQm8
Zajmuje ok. 10 minut, pytania otwarte nie są obowiązkowe.
#studbaza #iot #internetrzeczy #
Dla kogo jest ankieta? Osoby (gospodarstwa domowe) posiadające inteligentne urządzenia, np. inteligentna brama, żarówki, systemy ogrodowe, smart lodówki, smartwatche, itp.
Dodatkowo z tego powodu jest motywacyjne rozdajo
Nagroda to 50 zł blikiem/karta podarunkowa losowane dwukrotnie (Dla dwóch różnych osób)
warunek to zostawienie komentarza i plusa
Link do ankiety:
https://forms.gle/XfSRqxozcwjvobQm8
Zajmuje ok. 10 minut, pytania otwarte nie są obowiązkowe.
#studbaza #iot #internetrzeczy #
@spie_z_tata: gdzie tu widzisz prostotę? To jest niepotrzebne skomplikowane.
@szpongiel: Jak miasto oszczędzi na domach i infrastrukturze, to może obniżyć podatki, organizować festyny, dopłacać do świadczeń medycznych itd. Czyli każda optymalizacja budżetowa w mieście oznacza więcej środków na inne potrzeby, co zazwyczaj zwiększa dobrostan.
Ale przedmieścia mają drugą stronę: to złodzieje czasu. Nie masz w pobliżu bibliotek, dyskotek, barów, restauracji, placów zabaw, siłowni, deptaków,
@wfm125m: Pytanie czy został zmuszony do zakupu tej nieruchomości bronią przystawioną do głowy? Jeśli nie, to mi go nie szkoda. Tak samo jak nie szkoda mi siebie samego, gdy przeprowadziłem się dalej od centrum i więcej zajmuje mi wyjście na miasto. Czy też znajomych