Aktywne Wpisy
Graner +25
Gluptaki +13
Izrael otwarcie atakuje Iran. No to Netanjahu jest zdesperowany by wywołać pełnoskalowy konflikt na bliskim wschodzie ktory utrzymał by go przy władzy.
Zapraszam do oficjalnej listy obecności przed ostatecznym utarciem nosa Izraelowi.
#izrael #iran #listaobecnosci
Zapraszam do oficjalnej listy obecności przed ostatecznym utarciem nosa Izraelowi.
#izrael #iran #listaobecnosci
Dla kogo jest ankieta? Osoby (gospodarstwa domowe) posiadające inteligentne urządzenia, np. inteligentna brama, żarówki, systemy ogrodowe, smart lodówki, smartwatche, itp.
Dodatkowo z tego powodu jest motywacyjne rozdajo
Nagroda to 50 zł blikiem/karta podarunkowa losowane dwukrotnie (Dla dwóch różnych osób)
warunek to zostawienie komentarza i plusa
Link do ankiety:
https://forms.gle/XfSRqxozcwjvobQm8
Zajmuje ok. 10 minut, pytania otwarte nie są obowiązkowe.
#studbaza #iot #internetrzeczy #smarthome #homeassistant #smartdom #technologia #ankieta
Wygrywa: Losowy komentarz
Data zakończenia: 5 czerwca 2024 - 21:37
Liczba zwycięzców: 2
jak mam odpowiedziec czy urzadzenia wplynely na stosunki miedzy domownikami jesli mieszkam sam?
I pierwszy raz sie spotkalem z pojeciem "internet rzeczy" choc uzywam "smart rzeczy" :D
W ankiecie brakuje sporej grupy urządzeń typu roboodkurzacze.
Skoro mamy smart tv, czy wieża z internetem się liczy (a nie należy do systemu audio)? a konsola?
Czy węgiel w piwnicy to magazyn energii?
Jakie jest porównanie do innych źródeł?
Ja tym internetem rzeczy mam sprany mozg, bo co chwilę u mnie w środowisku się używa tego określenia.
@paradoksik tutaj nie mam nic na swoją obronę, bo masz rację. Mogę się tylko ratować odpowiedzią inne i odpowiednio to ująć opisując te odpowiedzi w pracy.
@Szczesliwy_chlopiec_z_GULAGU: zrobione