Wpis z mikrobloga

ajajja, zmień pościel.

@Vixay: Wasz autorytet polityczny - za którym niedawno rzucilibyście się w ogień - postanowił się zbłaźnić i strzelić gola do własnej bramki, której bronimy razem z USA i NATO, a wy udajecie, że wszystko gra i piszecie anonowi z wypoku sugestie, że wydalił się w pościel xD

Klasyczna neuropa.
  • Odpowiedz
na kontrę pokaż mi autorytet z partii rządzącej

@kasprzak: cała argumentacja neuropy, nic do zaoferowania poza "pis gorszy", ja bym na waszym miejscu czasem przemyślał własne wybory bo też nic z dumą nie możecie reprezentować
  • Odpowiedz
@kasprzak: Sikorski o-----ł, nie ma co go bronić. Druga strona odwala maniane cały czas, tez należy to piętnować. To ze mamy nieudolny rząd nie zwalnia polityków opozycji z trzymania jakiegoś poziomu. Praktycznie zarzucił akt terroryzmu stanom zjednoczonym.
  • Odpowiedz
@Grubyzaur nie napisałem, że dobrze zrobił. Bo polityk powinien wypowiadać się w dyplomatyczny sposób zachowując się profesjonalnie. Chciałem tylko podkreślić, że w partii rządzącej nie ma osoby która mogłaby w ten sposób godnie reprezentować kraj, a nawet wewnętrznie nie ma polityka o którym można powiedzieć, że jest "klasowy". A nawet jakby chcieli być to nie mogą, bo maja swoje stanowiska których chcą się trzymać i mają realizować jakość partii, która jest
  • Odpowiedz