Wpis z mikrobloga

@bakalarz: a mi się podobają ludzie siedzący w tle podczas jego przemówień. Zawsze pełni wigoru, chęci, z radością wypisana na twarzach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bakalarz będzie jak z reparacjami, pogawędka dla gawiedzi a żaden oficjalny wniosek nie jest złożony xD

Rozumiem, że w tym przypadku ci europosłowie nagrali całe zdarzenie na telefon, możemy kręcić jakiś skandal dyplomatyczny i ambasador Niemiec będzie wezwany na dywanik? XD
  • Odpowiedz
@bakalarz: pewnie posłowie mają bilety flex, czyli mogą jeździć każdym pociągiem bez rezerwacji biletów. Wtedy jeśli ktoś ma wykupiony bilet na daną trasę z miejscówka, to ma przed nimi pierwszeństwo i obsługa może go przesadzić na inne wolne miejsca.
  • Odpowiedz
Sytuacja geopolityczna sie zmieniła i trzeba jechać z niemcami skoro amerykanie chca ich osłabienia. Niech płacą odszkodowania nastepne 50 lat a my z Ukrainą i wyzwoloną Białorusia staniemy sie amerykanskim izraelem europy! Kaczor ma wizję i rozumie dynamikę sytuacji.
  • Odpowiedz
@bakalarz: zdarzyło mi sie jechac pierwsza klasa z Berlina do Amsterdamu, to Niemcy ktorzy sie do mnie dosiedli zaczeli ze mna przyjemna rozmowe xD na dodatek nikt butow w przedziale nie sciagal.
  • Odpowiedz
@rozbijam-auta: on ma rzeczywiście ostatnio jakąś wyjątkową serię. O wojnie na Bałkanach powiedział "trochę postrzelali, trochę tańczyli". Reszty już żal wspominać bo mdli
  • Odpowiedz
@bakalarz: wszyscy to wrzucają, a nie widzę żeby ktoś pytał, dlaczego za Naczelnikiem siedzi gość w mundurze Piłsudskiego!? Naprawdę mocno im wchodzi ta grupa rekonstrukcyjna sanacji.
  • Odpowiedz