@bakalarz: a nie jest tak ? Ja nawet pociągiem w Niemczech jechać nie mogłem, nie mówiąc o klasie. Co prawda nigdy w Niemczech nawet nie byłem ale niesmak pozostał.
@bakalarz będzie jak z reparacjami, pogawędka dla gawiedzi a żaden oficjalny wniosek nie jest złożony xD
Rozumiem, że w tym przypadku ci europosłowie nagrali całe zdarzenie na telefon, możemy kręcić jakiś skandal dyplomatyczny i ambasador Niemiec będzie wezwany na dywanik? XD
@bakalarz: pewnie posłowie mają bilety flex, czyli mogą jeździć każdym pociągiem bez rezerwacji biletów. Wtedy jeśli ktoś ma wykupiony bilet na daną trasę z miejscówka, to ma przed nimi pierwszeństwo i obsługa może go przesadzić na inne wolne miejsca.
Sytuacja geopolityczna sie zmieniła i trzeba jechać z niemcami skoro amerykanie chca ich osłabienia. Niech płacą odszkodowania nastepne 50 lat a my z Ukrainą i wyzwoloną Białorusia staniemy sie amerykanskim izraelem europy! Kaczor ma wizję i rozumie dynamikę sytuacji.
@bakalarz: zdarzyło mi sie jechac pierwsza klasa z Berlina do Amsterdamu, to Niemcy ktorzy sie do mnie dosiedli zaczeli ze mna przyjemna rozmowe xD na dodatek nikt butow w przedziale nie sciagal.
@rozbijam-auta: on ma rzeczywiście ostatnio jakąś wyjątkową serię. O wojnie na Bałkanach powiedział "trochę postrzelali, trochę tańczyli". Reszty już żal wspominać bo mdli
@bakalarz: wszyscy to wrzucają, a nie widzę żeby ktoś pytał, dlaczego za Naczelnikiem siedzi gość w mundurze Piłsudskiego!? Naprawdę mocno im wchodzi ta grupa rekonstrukcyjna sanacji.
źródło: comment_1664246043O4AICCfqjf53SBWUJbGhmn.jpg
Pobierz@rozbijam-auta Przecież prawdę powiedział. W interesie Niemiec jest to, żeby Polska była słaba. Niemcy to taka cywilizowana odmiana Rosji.
Rozumiem, że w tym przypadku ci europosłowie nagrali całe zdarzenie na telefon, możemy kręcić jakiś skandal dyplomatyczny i ambasador Niemiec będzie wezwany na dywanik? XD
Komentarz usunięty przez autora