Aktywne Wpisy

MaxWalonkoo +94
Wakacje z dziewczyna i teściowa to jest jakiś dramat, nie polecam XD
Jesteśmy w górach i oni nigdzie nie chcą iść, żarcie wybierają pod brata dziewczyny. Idziemy tam gdzie brat dziewczyny chce. Śpię do 11? Dramat, to nic że codziennie wstaje o 6:50 i chciałbym chociaż raz się wyspać. Bolał mnie brzuch? No to źle bo nie miałem humoru. Chce posiedzieć sam w sypialni? Źle bo nie siedzę z nimi, a jak
Jesteśmy w górach i oni nigdzie nie chcą iść, żarcie wybierają pod brata dziewczyny. Idziemy tam gdzie brat dziewczyny chce. Śpię do 11? Dramat, to nic że codziennie wstaje o 6:50 i chciałbym chociaż raz się wyspać. Bolał mnie brzuch? No to źle bo nie miałem humoru. Chce posiedzieć sam w sypialni? Źle bo nie siedzę z nimi, a jak

mrsopelek +252
Widły w plecach to ja czuję po zobaczeniu tej ceny #pizza
źródło: obraz_2025-07-11_151123521
Pobierz

W sensie Mirek albo mirabelka pakuje kasę i ma pikaczu fejs bo spada/rośnie i pyta dlaczego, zwłaszcza w dniu kiedy są ważne odczyty, wtedy ilość takich wpisów rośnie.
Dla mnie jest to skrajnie lekkomyślne (pomijam inwestorów akcyjnych co kupią sobie coś na parę lat, chociaż dalej to wymówka).
Tym bardziej nie rozumiem grania czegoś bo "rośnie to hehe zarobię, albo spada". A pytań o zwykły kalendarz ekonomiczny jest mnóstwo, gdzie to powinna być podstawa do przygody z giełda.
Może jestem dziwny ale dalej mnie to dziwi, taka lekkomyślność.
#gielda #inwestycje
@picasssss1: to jest dobry wskaznik czy jestesmy blisko dolka czy nie
wszyscy niedzielni inwestorzy, ktorzy wyplyneli na pocovidowej hossie musza sie wyzerowac i zniknac
dopoki tak sie nie stanie dluga droga w dol przed
i jak PLTR zjedzie do powiedzmy $4 to może się zniechęcić chociaż do pisania na wykopie (mimo że pozycję będzie trzymał)
źródło: comment_1664100050xq1P8g7d7ocCbNncqTdvbJ.jpg
PobierzA potem
Szukanie dołków to śmierdząca sprawa, tak samo jak granie kontrariańsko do rynku.
@diler_biedy: coś w tym jest ale dalej tego nie rozumiem do końca tzn dla mnie to strasznie lekkomyślne działanie