Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Potrzebuje pomocy kogoś kto się zna na inwestycjach. Odziedziczyłem duży spadek po babci - prawie 150k. Chciałem jakoś z tego zrobić solidny dochod pasywny. Chodzi mi tylko o to aby nie musieć już pracować aby dostawać co miesiąc odsetki z wynajmu lub dywidend - tyle aby się utrzymać.
Wiem że na nieruchomości to za mało, myślałem o garażach lub giełdzie. Jakieś rady w co najlepiej teraz.
#gielda #nieruchomosci #inwestycje #spadek #dywidenda #oszczednosci
─
Potrzebuje pomocy kogoś kto się zna na inwestycjach. Odziedziczyłem duży spadek po babci - prawie 150k. Chciałem jakoś z tego zrobić solidny dochod pasywny. Chodzi mi tylko o to aby nie musieć już pracować aby dostawać co miesiąc odsetki z wynajmu lub dywidend - tyle aby się utrzymać.
Wiem że na nieruchomości to za mało, myślałem o garażach lub giełdzie. Jakieś rady w co najlepiej teraz.
#gielda #nieruchomosci #inwestycje #spadek #dywidenda #oszczednosci
─
miku555 +14
#depresja #psychologia #psychiatria #pytaniedoeksperta #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
No ale napij się rumianku można sb odpuścić.
„Współczuje ci że sie tak czujesz”, „Na pewno jest to ciężkie dla ciebie”, „Przykro mi że przez to przechodzisz”, „Mam nadzieje że z tego wyjdziesz, że przyjdą dla ciebie lepsze dni”, „Życzę ci żebyś czuła sie lepiej” - coś takiego powinno być w porządku.