Wpis z mikrobloga

@TwujKasztan: Nie, nie opłaca się, co was tak wszystkich jaja swędzą żeby się na Win11 pchać, miną lata zanim ten system będzie doprowadzony do stanu użyteczności tak jak każda nowa wersja Windowsa, ludzie ogarnijcie się xDDD
  • Odpowiedz
  • 0
@TwujKasztan w 22h2 jest spoko opcja smart app control ale wymaga czystej instalacji, ogólnie dalej cisną bezpieczeństwo systemu. Ja siedzę na 22h2 od kilku dni jak wydali, jest ok wszystko
  • Odpowiedz
@TwujKasztan: Każda wesja Windy jest z-----a. Siłą starszych wersji jest to, że każdy problem jest opisany na forach czy w poradnikach 10 razy w 15 językach. Win 11 to stosunkową nowość i tempo migracji jest niskie, więc jest do niego mniej ,,pajeckiej dokumentacji" i trudniej rozwiązać ewentualne porblemy.
  • Odpowiedz
co was tak wszystkich jaja swędzą żeby się na Win11 pchać

@supra107: nic mnie nie swędzi. wyskoczyło mi to się pytam grzecznie tych co się znają.

ludzie ogarnijcie się
  • Odpowiedz
@TwujKasztan: I bardzo dobrze że cię nie swędzą, bo tak zatrważająca ilość ludzi pcha się na Win11 jakby ich sam Bill Gates trzymał na muszce a potem psioczą że mają problemy że to nie jest śmieszne. Ignoruj te komunikaty, a dla pewności znajdź sposób na kompletne wyłączenie wszystkiego związanego z aktualizacją do Win11 bo Microsoft tak od zawsze lubi niespodziewanie uszczęśliwiać ludzi na siłę.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@TwujKasztan: kupiłem lapka z win11 i nie ma problemu. natomiast w poprzednim lapku przechodziłem z 8.1 na 10 i był dramat - dopóki nie zrobiłem formata i czystej instalacji - więc jeśli to upgrade to lepiej to pewnie zrobić na czysto
  • Odpowiedz