Wpis z mikrobloga

Siema, dzisiaj podsyłam 2 pastę mojej twórczości, jeśli chcesz pomóc mi w rozwoju mojej twórczości zostaw ocenkę od serca lub pomocny komentarz

Śliska podłoga

anon lvl 14

zwykły anonek z 8 klasy nic szczególnego cię nie wyróżnia, zwykle siedzisz z kilkoma koleżkami i pajacujecie

Bądź mną, siedzisz w klasie na lekcji religii w czerwcowy ciepły dzień i myślisz z jak to jest, że za niecały miesiąc koniec roku a ta rura z matmy che zrobić wam sprawdzian z jakiś wykresów których najprawdopodobniej nigdy w życiu nie wykorzystasz, zaczepiasz kolegę z ławki i mówisz:

Mirek, choć zrobimy babie z maty jakiegoś pranka

Mirek po chwili namysłu odpowiada ci

Anon, p------o cię to babsko ma z 5 dych jak nic, przecież ona nam na zawał zejdzie, przecież zraz luta ze szkoły do jakiejś innej

ale… -zaczynasz nie pewnym głosem i wtedy sobie uświadamiasz…- jak by coś jej się stało to sprawdzianu nam nie zrobi, a sam wiesz ze jak go oblejesz to znowu będziesz powtarzał 8 klasę

A c--j, co mi tam -odpowiedział zadowolony Mirek-

Lekcja się kończy, Mirek znika ci z pola widzenia na cała przerwę, a ty zastanawiasz się co z waszym planem, dzwoni dzwonek, spokojnym krokiem wchodzisz do sali, siadasz obok Mirka, czekasz tak chwile i pytasz się go:

Mirek, to co robimy?

czekaj Anon, czekaj… -szepnął Miruś i uśmiechnął się do ciebie

Wchodzi babka z maty, podchodzi do biurka i tylko widzisz jak robi upośledzone salto, obija się o ławki i spada z głośnym trzaskiem, ty jako przykłady uczeń śmiejesz się razem i innymi na cała sale, przybiega pielęgniarka którą widzisz pierwszy raz od tych 8 lat i zużywa na nią 2 puszki lodu w spreju i pół opakowania plastrów ze zwierzątkami,
Następnego dnia szkoła omawia z wami co się stało, wyszło na to że mumia wywaliła się na kałuży z płynu do dezynfekcji, nie dopytujesz o szczegóły bo wiesz że Mirek załatwił wam obu zdanie klasy i krótsze lekcje przez to ze nauczycielka leży w śpiączce

#pasta #copypasta #szkola #matematyka
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wanon2115:
1 - pasty zazwyczaj nie mają autora bo służą zgodnie z nazwą do kopiowania i pastowania więc nie licz, że jako twórca dorobisz się wielkiej sławy
2 - pasta nie powinna mieć tytułu
3 - (nie chcę cię obrazić po prostu stwierdzam fakt) układ tej pasty jest sprzeczy z wiedzą z języka polskiego na poziomie 3 klasy podstawówki. Kiedy masz dialog każdą wypowiedź zaczynasz od nowej linijki. Dialog wzięty
  • Odpowiedz