Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +27
Co mają w głowie faceci około 173 wzrostu robiący dzieci ze swoimi kobietami o wzroście 154?
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś

Skallagrimsson +375
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

Ciąg dalszy w komentarzach.
#banki #bank #santanderbankpolska
źródło: temp_file4240261874812244203
Pobierzźródło: temp_file8445312621141598963
Pobierzźródło: temp_file7518346952137743262
PobierzJakbym nie miał pieniędzy na życie to mój problem, no chyba że wziąłbym kredyt, nawet zadzwonili do mnie z propozycją bo zauważyli moją aktywność na stronie (╯°
@MirkoLord: No raczej sie zmienia na plus. Bo kiedys (jakies +10 lat temu) sady szybko przyklepywaly takie sprawy na korzysc bankow. Wyroki w tamtym czasie tlumaczyly ze klient powininen sam dbac o swoje pieniadze, a bank moze miec na to wywalone.
Sądy stoją na stanowisku, że to bank ma wdrożyć takie procedury zabezpieczające przed oszustwem, że klient powinien spać spokojnie.
Brałem kiedyś udział w warsztatach na temat
@kojiii: przecież to nie "bank poszedł do sądu" - bank ma na etacie całe piętro prawników, którzy są od tego, by chodzić do sądów - i po prostu wykonują swoją pracę, wskoczył task - to wykonane. Jest systemowy prikaz żeby się odwoływać w każdej sprawie - to się odwołują. Prawnik-adwokat banku nie działa na