Aktywne Wpisy
heksengerg +90
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
FHA96 +29
Eh Mirki, nie ma to jak rozpocząć tydzień z otwartą raną emocjonalną… (╯︵╰,)
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy
Ciąg dalszy w komentarzach.
#banki #bank #santanderbankpolska
Jakbym nie miał pieniędzy na życie to mój problem, no chyba że wziąłbym kredyt, nawet zadzwonili do mnie z propozycją bo zauważyli moją aktywność na stronie (╯°
@MirkoLord: No raczej sie zmienia na plus. Bo kiedys (jakies +10 lat temu) sady szybko przyklepywaly takie sprawy na korzysc bankow. Wyroki w tamtym czasie tlumaczyly ze klient powininen sam dbac o swoje pieniadze, a bank moze miec na to wywalone.
Sądy stoją na stanowisku, że to bank ma wdrożyć takie procedury zabezpieczające przed oszustwem, że klient powinien spać spokojnie.
Brałem kiedyś udział w warsztatach na temat
@kojiii: przecież to nie "bank poszedł do sądu" - bank ma na etacie całe piętro prawników, którzy są od tego, by chodzić do sądów - i po prostu wykonują swoją pracę, wskoczył task - to wykonane. Jest systemowy prikaz żeby się odwoływać w każdej sprawie - to się odwołują. Prawnik-adwokat banku nie działa na