Wpis z mikrobloga

Jest tu jakiś mirek który brał udział w #vabanque lub inne #teleturnieje nazwijmy to bardziej "wiedzowe" niż rozrywkowe jak również #1z10? Wysłałem zgłoszenie na maila do Va Banque, 1z10 i Gra Słów. Krzyżówka, najbardziej to chciałbym się spróbować w tym pierwszym :)
Jak rozumiem to jeśli się odezwą to są później kolejne eliminacje już na miejscu żeby sprawdzili czy nie jestem czasem za głupi żeby mnie w tv pokazać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• Doceń
@Minieri: od wysłania zgłoszenia do castingu online minęło coś koło 4 miesięcy. Dostajesz ok. 20 pytań ogólnych, ja miałem chyba 3 czy 4 pomyłki. Następnie w czerwcu dostałem zaproszenie na nagranie. Odcinki nagrywane dzień po dniu na początku sierpnia.
  • Odpowiedz
@Minieri: Ja byłem tu i tu, do Krzyżówki ma się duże szanse dostać jeśli się nigdy tam nie było, preferują teraz świeżych :D Może dlatego nie mogę się doczekać drugiego występu xD A w trakcie castingu do VB trzeba pięknie układać pytanka i elegancko się zaprezentować zapewne, ja byłem jeszcze na stacjonarnym, więc opowiadam na podstawie innych castingów z Impresariatu
  • Odpowiedz