Wpis z mikrobloga

@ZenujacaDoomerka: > Ludzie to szuje jednak, ale tak ciężko poznać teraz ludzi i znaleźć znajomych więc jestem skazana na nich.
XD
A co do bycia nietrzeźwym w tym kraju to norma, albo po prostu nikt nke chce z tobą przebywać jak jesteś trzeźwa lub jak sami są
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ZenujacaDoomerka: spoko ja nie pije bo nie lubię przez co nie jestem nigdzie zapraszany przez "znajomych" bo dla nich to dziwne. W rezultacie nie mam znajomych bo wszystkie kontakty poszły w p---u xD
  • Odpowiedz
@sierramikebravo: miałam ziomka co jak pił to gdy nikt nie patrzył wypluwal gdzieś bo kazali mu pić. Z drugiej strony rozumiem czemu jest taki nacisk na picie przy pijących bo pewnie boją się że się zblaznia przy kimś trzeźwym, a tak to każdy tak samo stoczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ZenujacaDoomerka: albo twoi znajomi sa bardzo mlodzi albo bardzo glupi, ewentualnie combo ¯\_(ツ)_/¯ ja nie pilem przez miesiac na wakacjach i przez ten czas bylem na 4 imprezach z pijacymi, za kazdym razem inne towarzystwo. Najwyzej na poczatku zapytali dlaczego nie pije i tyle, zadnego namawiania ani wysmiewania
  • Odpowiedz