Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kaj00r: z dnia na dzień się nie przestawisz. No i bez przesady z tym 16 st. Stopniowo może, aż dojdziesz do tych 19. No i zakładaj zawsze kapcie, pij herbatki, jak oglądasz tv to siedź pod kocem z termoforem.
@Positano1: ja się zawsze dziwię tym, co nie funkcjonują w 25 xD czy hibernują się na wakacje, gdy w mieszkaniu potrafi być i 30 (wtedy owszem, nie do życia). IMO kwestia budownictwa (stare/nowe) i wentylacji w mieszkaniu.
ja się zawsze dziwię tym, co nie funkcjonują w 25 xD czy hibernują się na wakacje, gdy w mieszkaniu potrafi być i 30 (wtedy owszem, nie do życia). IMO kwestia budownictwa (stare/nowe) i wentylacji w mieszkaniu.

@Kaj00r: jeśli w domu mam 25 stopni i powyżej to po prostu wtedy siedzę w krótkim rękawku i krótkich spodniach, a gdy jest zimno to się ubieram grubo i to wszystko długie spodnie, grubsze skarpety,
@Kaj00r: 23-25 stopni w domu zima. Bogacz się znalazł ()

Temperaturę obnizaj stopniowo. Ustaw 21 stopni w salonie, maks 20 w sypialni. Załóż polar/bluzę. W tydzień się przyzwyczaisz do niższej temperatury i później będziesz pomykał po domu w koszulce z krótkim rękawem.