Wpis z mikrobloga

#ksp #kerbalspaceprogram

Tak więc wrzucam mój kolejny projekt. Tym razem jest to stacja kosmiczna aka. BRUTUS, która jest w trakcie budowy. W obecnym momencie stacja składa się z 3 części, planuje ją rozbudować o stacje paliwową (może mi się przyda, a może nie) i jeszcze parę części których przeznaczenia aktualnie nie znam. Poniżej dołączam zdjęcie stacji na której aktualnie nie przebywa żaden Kerbal, a sama stacja pomieści ich aż 20. stacja przeżyła dwa dokowania z takimi samymi dodatkami, górny i dolny mieszkalny. Na zdjęciu jeden panel jest złożony aby było widać stację.
Stopa_Stefana - #ksp #kerbalspaceprogram

Tak więc wrzucam mój kolejny projekt. Tym...

źródło: comment_rMX172r4p2kKxfpocDL2V7QXhSIWR9Ud.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@klatamistrz: ja robię prawie identyczną orbitę czyli albo trochę większą albo minimalnie mniejszą zależy czy mam "dogonić" obiekt do którego chce zadokować, i potem jak już będą bardzo blisko siebie to za pomocą RCS'ów portem dokowania dokuję do portu w obiekcie do którego się dołączam
  • Odpowiedz
@Stopa_Stefana: Wygląda fajnie. Ja jeszcze nie doszedłem do etapu budowania stacji kosmicznej. Dopiero zaczynam zwiedzanie księżyców Kerbina...

Rozumiem, że jak będziesz miał tam stację paliwową to można tam paliwo i przywieźć i zabrać? Nie wiem jeszcze jak to działa...
  • Odpowiedz
@stahkh: tak można tam przywieźć paliwo i potem jakimś innym statkiem się do tankować po orbitowaniu, ja na księżyce już umiem latać i to bardzo dobrze, a na inne planety niezbyt umiem latać więc postanowiłem sobie że zbuduje sobie oto taką stacje
  • Odpowiedz