Tez tak macie, ze w spiracone gry nie chce wam się grać, a wobec kupionych jesteście mniej krytyczni i wyciągacie z niej więcej zabawy? #gry #pcmasterrace i trochę #xbox #playstation
Tez tak macie?
Słaba gra to słaba gra i nic tego nie zmieni 74.2% (69)
Przy zakupionych dłużej i lepiej się bawię 25.8% (24)
@WlasnieInstalujeWindowsa: Tak miałem jak kradłem. Acziwmenty przywróciły frajdę z gier, a tych w UKRADZIONYCH grach nie ma (mam na myśli te na platformie Xbox i PS)
@WlasnieInstalujeWindowsa: wydaje mi się że są dwa główne czynniki które znacznie zwiększają fun z gry: hype i brak rozpraszaczy w postaci innych gier.
To nie chodzi o piraceni, a o zbyt dużo dostępnych gier. Jak kupiłem konsole PS4 i miałem dwie gry, to w nie grałem. A jak kupiłem ich kilkanaście to każdą zaczynałem i w sumie żadnej nie skończyłem (poza jedną serią).
@WlasnieInstalujeWindowsa: to ktos w 2022 jeszcze wgl piraci gry? Przeciez one sa w tak smiesznych cenach, ze jie widze sensu poswiecac czasu na jakies cracki i inne
@WlasnieInstalujeWindowsa: Nowe Saints Row 2022 to taka abominacja lewackiego s----------a, że gardzę torrentem, a jakby mi dali tą grę w game passie, to czułbym się obrażony przez Microsoft.
#gry #pcmasterrace i trochę #xbox #playstation
Tez tak macie?
@WlasnieInstalujeWindowsa: ja tak mam ale z grami z gejpassa
To nie chodzi o piraceni, a o zbyt dużo dostępnych gier. Jak kupiłem konsole PS4 i miałem dwie gry, to w nie grałem. A jak kupiłem ich kilkanaście to każdą zaczynałem i w sumie żadnej nie skończyłem (poza jedną serią).
Tak samo za gówniaka: w gimbazie piraciłem