Wpis z mikrobloga

Zobaczcie, topowi programiści z doliny krzemowej mają pełne pojęcie o blackpillu i tym jak bardzo wzrost wpływa na wynagrodzenie czy przyszłość kariery zawodowej. Ale lepiej słuchać jakichś randomowych normanów na wykopie, że to bzdury zmyślone przez przegrywów xD

https://www.businessinsider.com/tech-workers-paying-for-leg-lengthening-surgery-2022-9?IR=T

And within Silicon Valley specifically, plastic surgery has become a way for male tech workers to reach peak "personal optimization" in recent years.

The Washington Post reported in January 2020 that men were turning to Botox, fillers, laser treatments, and techniques meant to stimulate collagen in an effort to get ahead in their careers.

#blackpill
D.....z - Zobaczcie, topowi programiści z doliny krzemowej mają pełne pojęcie o black...

źródło: comment_1663270753tU3sWjayQonYxwmxxqJxcX.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@Davidozz:

Co ty piszesz incelu, tylko jakieś przygłupy zdecydowałyby się na taką operację, przecież wzrost nie ma dużego znaczenia! Ten artykuł to jakiś fake!!!!
  • Odpowiedz
@Davidozz: Sam przebywałem dużo wśród programistów w USA i zastępcze terapie testosteronem, modelowanie szczęki, przeszczepy włosów i liposukcja to były klasyki, ale nie mam na to tych słynnych "badań" XD Operacji wydłużania kości wtedy nie było bo to nie te czasy ale jestem w stanie w to uwierzyć, ze teraz to powszechne.
  • Odpowiedz