Aktywne Wpisy
klubzangli +7
błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie

Graner +22

#gry #deusex #cyberpunk #cyberpunk2077
źródło: comment_1663014580Z92EAREZZXtlbgfdIc1eNZ.jpg
Pobierz@Hambercios: jesli za przyjemny gameplay uwazasz lizanie scian by znajdywac poukrywane itemy i hakowanie setki urzadzen minigierką
@Hambercios: ta gra (human revolution, bo w dwojke nie gralem) podobnie jak inne immersive simy jest meczarnia dla osob ktorzy chca grac "optymalnie".
przykladowo human revolution ma mechanike hakowania urzadzen. za shakowanie dostaje sie exp. gra nie jest w otwartym swiecie i czesto nie mozesz wrocic sie sie do poprzednich lokacji, wiec dostepny exp jest ograniczony. wniosek: jesli chcesz miec
@SmugglerFan: dokladnie dla ciebie. 92% osob poleca deus exa na steamie, a dishonored 97%
@GameDSS: polecaja ci co zagrali ale malo kto w to zagral. nowy deus ex zcancellowany, a nowego dishonoreda Bethesda nie chciala zrobic - zrobili Deathloopa zamiast niego. i bardzo dobrze.