o.....r
o.....r
XD
1744
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
yupitr
@obserwatorrr: twitch to ten portal co kiedyś ludzie grali a teraz od showupa różni się tylko tym, że dziwki droższe? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
763
Kenneth66
@yupitr: Ostatnio typka się ruchała dosłownie na wizji na TTV z chłopakiem - oczywiście było widać tylko jej przód a akcja działa się poza kamerą i dostała bana na tydzień xD ta platforma to mem
582
BigKokonat
@Bielecki: Nie pomyliła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
65
Bielecki
@Kenneth66: była sytuacja, gdzie laska pomyliła przycisk nagrywania że streamowaniem (w OBS są obok siebie) i zamiast nagrać filmik na OF, to streamowala na Twitchu jak pokazuje cipe. Dostała perma.

32
budus2
oczywiście było widać tylko jej przód a akcja działa się poza kamerą

@Kenneth66: a gdzie tam, widziałem nagranie. Normalnie k---s w gumie na wierzchu i ją peklował od tyłu. Po prostu nie wrzucają co lepszych screenów do mediów głównego sortu.
17
JakTamCoTam
@yupitr: nieee dość że droższe to nic nie dostajesz w zamian
14
manikcs
manikcs
@Kenneth66: ona dostała bana na tydzień, a inny za przypadkowe pokazanie na sekundę skina w Minecraft z ""podobizną"" Adolfa (dwa czarne pixele pod nosem udające wąsik) dostał miesiąc.
Równość (⇀‸↼‶)
5
budus2
@manikcs: a Wonziu perma za sekundę widoku anime panienki podczas przeglądania Steama i tego nic nie przebije xD
5
monox12
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
4
Kenneth66
@budus2: A... no to nawet nie wiedziałem, bo nie szukałem oryginału ale jak tak, to jeszcze większe XD
3
SEBZER
@obserwatorrr: mnie ostatnio za to zbanowali na redicie także ten, ładną mamy cenzurę lewackich mediów
3
przegro_pisarz
2
P.....r
P.....r
@obserwatorrr: o nie!!! prywatna firma ma regulamin taki jaki uważa za słuszny i nie pytała się konferosji o zdanie !!!!
1
R.....y
R.....y
@Kenneth66: nie było widać tylko przodu, na redgifs widać co było z tyłu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
mxhugo
@obserwatorrr: ale są dwie, unban
1
szybki_zuk
szybki_zuk
1
q.....m
mnie ostatnio za to zbanowali na redicie także ten, ładną mamy cenzurę lewackich mediów

@SEBZER: Regulamin prywatnej formy to nie cenzura, prawicowy płatku śniegu.
1
htmerky
@obserwatorrr pamietam ta typiare. Prowokowala gadką, aby widzowie wysylali donejty, ktore ją obrażały i udawala, ze płacze, a solidny hajs wplywal XD
1