@yupitr: Ostatnio typka się ruchała dosłownie na wizji na TTV z chłopakiem - oczywiście było widać tylko jej przód a akcja działa się poza kamerą i dostała bana na tydzień xD ta platforma to mem
@Kenneth66: była sytuacja, gdzie laska pomyliła przycisk nagrywania że streamowaniem (w OBS są obok siebie) i zamiast nagrać filmik na OF, to streamowala na Twitchu jak pokazuje cipe. Dostała perma.
oczywiście było widać tylko jej przód a akcja działa się poza kamerą
@Kenneth66: a gdzie tam, widziałem nagranie. Normalnie k---s w gumie na wierzchu i ją peklował od tyłu. Po prostu nie wrzucają co lepszych screenów do mediów głównego sortu.
@Kenneth66: ona dostała bana na tydzień, a inny za przypadkowe pokazanie na sekundę skina w Minecraft z ""podobizną"" Adolfa (dwa czarne pixele pod nosem udające wąsik) dostał miesiąc. Równość (⇀‸↼‶)
Suvy są bez sensu. Jedyna różnica między tymi autami to pojemność bagażnika, no i rozmiar -Obydwa samochody wezmą na pokład 5 osób (kierowca + 4 pasażerów) - dojadą z punktu A do punktu B (tak nawet 1.2 pure tech dojeżdża z punktu A do punktu B czy to używka czy nowy z salonu)
Chcecie mi powiedzieć, że te same służby, które w mniej niż dobę znalazły starą babę od hejterskiego komentarza w stronę Owsiaka, nie potrafią zinfiltrować grupki na Discordzie na której gówniarze rzekomo umawiają się na dźganie ludzi? I że AKURAT kilka dni temu NASK ogłosił potencjalne zagrożenie w postaci ataków? I że AKURAT teraz jest w Sejmie przepychana ustawa cyfrowa wprowadzająca tylnymi drzwiami cenzurę internetu?
@Kenneth66: a gdzie tam, widziałem nagranie. Normalnie k---s w gumie na wierzchu i ją peklował od tyłu. Po prostu nie wrzucają co lepszych screenów do mediów głównego sortu.
Równość (⇀‸↼‶)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@SEBZER: Regulamin prywatnej formy to nie cenzura, prawicowy płatku śniegu.