Wpis z mikrobloga

Mam pewien dość spory problem i nie wiem juz co robic.

W zeszłym tygodniu moja dziewczyna powiedziala mi ze jest ze mna w ciąży. Problem polega na tym ze zawsze sie pilnowaliśmy. Gdy miala dni płodne to zawsze zakładałem gumkę (nie taka z biedry gumkę do walenia konia tylko taka dobra z apteki), a w dni niepłodne robiliśmy to bez, ale zawsze kończyłem jej na brzuch (lub plecy), nigdy sie nie zdarzyło zebym w niej skończył.

Powiedzialem jej o tym, i zasugerowałem ze chce zrobic test na ojcostwo, ponieważ to jest praktycznie nierealne zebym to ja byl ojcem. Skończyło sie to wielką kłótnia bo wg niej, ja jej wgl nie ufam, zawiodła sie na mnie, myslala ze nigdy bym jej nie podejrzewał o zdradę, i ze jak ja moglem wgl pomysleć ze moglaby mnie zdradzić.

Nie powiem, zrobiło mi sie glupio troche i narazie odpuscilem ten test. W środku myślę jednak ze jest cos nie tak i wolałabym mieć pewność ze to moje dziecko, jednak bez testu sie o tym na 100% nie przekonam a ona sie broni przed tym rekami i nogami. Moze faktycznie ma racje i przesadzilem trochę oskarżając ja o takie rzeczy ale ja juz sam nie wiem.

Jak myślicie, co powinienem zrobic w tej sytuacji?

#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #s--s
  • 446
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@1349: przykro mi że skończyły Ci się argumenty i jak to sam napisałeś:

+ ataki ad persona.

co tylko potwierdza moją tezę że jesteś słabym facetem który nie potrafi nawet utrzymać swojego zdania.
  • Odpowiedz
@Kenjiy: nawet jak nie ma wytrysku, to możesz partnerkę zapłodnić. Ogólnie to jest to coś, co powinno być omawiane na biologii, polecam jeszcze doczytać, żebyś nie miał kolejnych zaskoczeń. Również o potencjalnych nerwicach, których źródłem dla niektórych osób może być taki sposób współżycia.
  • Odpowiedz
@Kenjiy xD bez gumki ale w ciąży??? No wai
Ale wiesz, że "precum" czyli to co wypływa z twojego członka w trakcie stosunku też ma śladowe ilości plemników? I nie mam na myśli spustu koncowego. Plus dni płodne to nie tak do końca zawsze o w środku cyklu.
Można zajść w ciążę nawet podczas okresu.
¯_(ツ)_/¯ ciało jest dziwne
A wy jesteście debilami bo nie zabezpieczalkscie się cały czas xD metoda kalendarzyka, k---a średniowiecze
Twoja chociaż mierzyła temperaturę i robiła testy na owulację czy tylko O K---A SRODEK CYKLU HENIEK BIERZ
  • Odpowiedz
@Kenjiy omg ale kalendarzyk nie polega na liczeniu dni mechanicznie tylko na ocenie śluzu i mierzeniu temperatury xD a tak czy siak to można z tym wpaść bo plemniki trochę w kobiecie mogą pożyć
  • Odpowiedz
@1349: Tak, tymbardziej powinno być ci wstyd że śmieszny gość r----------ł cię tak że mimo zarzucania mi ataków osobistych sam je stosujesz co odpowiedziało na pytanie które zadałem wyżej i przypomnę ci to jeszcze raz:

Przecież nie masz wyższych standardów dla obcych i niższych dla siebie?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Kenjiy: ale słaby bait. Ale jeśli to prawda :
- stosunek przerwany to nie jest antykoncepcja,
- kalendarzyk to nie jest antykoncepcja,
- brak zaufania do laski i robienie testu na ojcostwo jest zajebistą "cementacja" waszego związku. Współczuję ewentualnemu dziecku.
Nie ruchasz się jeśli nie liczysz się z konsekwencjami. Edukacja seksualna w Polsce nie istnieje.
  • Odpowiedz
@Kenjiy: Rob test innej mozliwosci nie ma. Nie zrobisz ,to bedziesz zyl do konca zycia z tym przeswiadczeniem,ze to moze byc nie twoje,a byc moze i placil za nie swoje . Latwej drogi nie ma
  • Odpowiedz
Test na ojcostwo to powinna być rutynowa procedura przy zgłaszaniu kto jest ojcem. I nie rozumiem, tego oburzenia różnowych pasków.
  • Odpowiedz
Dla wszystkich tych co sie zastanawiaja co to jest gumka do walenia konia: otóż jest to p----------a najgorszej jakosci (po 1.50 w biedrze np) ktora moxna zalozyc do masturbacji zeby nie trzeba bylo uzywac chusteczki tudzież skarpetki
  • Odpowiedz