@OnKujajor91: jak miałem 18 lat i pierwsze wybory to zagłosowałem na tego jełopa ale k---a xD mając 22-25 lat być za Korwinem? @Mattovsky: akurat Palikot to ogarnięty gościu xD
Ja już czysty od konfy od czasu akcji antyaborcyjnej 2 lata temu.
dawno nie czułem sie w zyciu tak oszukany jak przez te hurwy z konferusykacji
@bobikufel: Oszukany? W sensie, że wcześniej mieli inne poglądy? Za wcześniejszych partii Korwina to jeszcze mogłeś powiedzieć, że chłop skupiał się w dyskursie na gospodarce, choć wyraźnie było widać co rozumie przez "wolność", ale Konfederacja jako partia to się nigdy ze swoim podejściem do
@Wygryw_z_wyboru: Same here - jako fioletowa ćwiartka nie widziałem dla siebie typowej partii pod głos, więc z podobnego powodu 'gospodarka jest kluczowa' oddałem wtedy taki głos. Myślę że wstydzić to się można, jak w obecnych prezydenckich dało się na Dude a nie Trzaskowskiego, bo różnice okazały się naprawde niewielkie. Teraz najprawdopodobniej dam na PL2050, być może PO
Przepraszam.
Przepraszam Was za to, że mając 22-25 lat słuchałem Korwina, udostępniałem jego wypowiedzi, głosowałem. Tak bardzo mi wstyd.
Amen
#wojna #polityka #bekazpodludzi #ukraina #polska #korwin
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
dawno nie czułem sie w zyciu tak oszukany jak przez te hurwy z konferusykacji
@bobikufel:
U mnie to samo, do tego czasu na nich głosowałem. Ha tfu na konfe i tego szura populiste obrońcę kościołów Mentzena.
Wszystko było ważniejsze od tej gospodarki dla nich
@Mattovsky: akurat Palikot to ogarnięty gościu xD
Kto nie był korwinistą za mlodu, ten na starość będzie sk***ynem
@bobikufel: Oszukany? W sensie, że wcześniej mieli inne poglądy? Za wcześniejszych partii Korwina to jeszcze mogłeś powiedzieć, że chłop skupiał się w dyskursie na gospodarce, choć wyraźnie było widać co rozumie przez "wolność", ale Konfederacja jako partia to się nigdy ze swoim podejściem do
Ale im dłużej w las, im więcej po świecie pojeździłem, biznesów założyłem, ludzi poznałem tym więcej się okazywało że jednak miał rację.
Z Korwina najpierw się wyrasta, a później trzeba do niego dorosnąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@OnKujajor91:
Acha i na końcu postawiłeś osiąść w lewackiej Anglii? Spoko sorek spoko xD.
2. ona jest mniej lewacka niż "prawacki" rząd PiSu :)
@bobikufel: czules sie oszukany bo partia, ktora postulowala sprzeciw dla aborcji zaglosowala za zakazem aborcji? xD
@sorek: Fajna ta monarchia, która nic nie może, taka fasadowa attrakcja turystyczna. Korwin właśnie o takiej marzył xD.