#lumia930 #windows10mobile #pekao Mam problem z zalogowaniem się do PEKAO24 przez przeglądarkę na mojej lumii 930.Miesiąc temu mogłem normalnie się zalogować do serwisu a teraz otrzymuje powiadomienie, że "zalogowanie do serwisów Pekao24 jest obecnie niemożliwe spróbuj za kilka minut ponownie".Pekao zablokowało opcje logowania na windows phone czy ja mam coś popsute ? JAK COŚ LOGOWANIE DZIAŁA NA KOMPIE I ANDROIDZIE
@SzeryfInternetuff: Uuu koneser, uwielbiałem je - miałem 830 dłuuugi czas, to był szczyt wzornictwa. A nie loguje bo najpewniej po prostu już zbyt stara przeglądarka i Pekao świadomie jej nie dopuszcza
@SzeryfInternetuff: Możliwe bo ostatnio tam duże zmiany były, wiem niestety bo sam ten syf mam. Przy najbliższej okazji rezygnuje z Pekao - znacjonalizowali mi Idea Bank, tylko dlatego tam jestem :D
@Saeglopur Kurde to lipa, bo na lumii uruchomiłem jak narazie:Youtube,Facebook,Spotify,Instagram,Poczta Onet i Gmail,Allegro,OLX został mi tylko messenger i ten bank chyba że się nie da to odpuszcze te dwie apki
@SzeryfInternetuff: Opraw ją w ramkę i postaw gdzieś jako dzieło sztuki, z używaniem nie ma co się męczyć :) Ja 830 używałem i tak pewnie o rok za długo ;D
Mam problem z zalogowaniem się do PEKAO24 przez przeglądarkę na mojej lumii 930.Miesiąc temu mogłem normalnie się zalogować do serwisu a teraz otrzymuje powiadomienie, że "zalogowanie do serwisów Pekao24 jest obecnie niemożliwe spróbuj za kilka minut ponownie".Pekao zablokowało opcje logowania na windows phone czy ja mam coś popsute ?
JAK COŚ LOGOWANIE DZIAŁA NA KOMPIE I ANDROIDZIE
A nie loguje bo najpewniej po prostu już zbyt stara przeglądarka i Pekao świadomie jej nie dopuszcza