Wpis z mikrobloga

• 5
@Konigstiger44 przydałby się taki mod na battlefielda 1, że nikt nie wychodzi w pełnym mundurze galowym z arsenałem na pole i wybiega kurna z automatem na angoli, tylko tak prawdziwie żeby było. Saperkę trzeba z-----c, mundur też tzn. jakiekolwiek łłachy, wątek głodu i chorób też fajna nitka by była. Cd Projekt nie dziękuj za pomysły. Ale by gra była.
  • Odpowiedz
Mamy mega szczęście że cała kasa na modernizację kacapskiej armii została rozkradziona i przechlana przez Denaturovów, a w Stanach wygrał Biden dzięki czemu wrócił międzynarodowy amerykański policjant.

@Trzesidzida: co do rozkradzenia armii, ja sie zastanawiam ile malych Denaturovow wyladowalo w wiezieniach, spierdzielilo lub popelnilo samobojstwo jak Moskwa zaczela cisnac aby dali im sprzed z ich magazynu z Zapierdziska Mniejszego ktory to sprzedali dobre 10 lat temu ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
przydałby się taki mod na battlefielda 1, że nikt nie wychodzi w pełnym mundurze galowym z arsenałem na pole i wybiega kurna z automatem na angoli, tylko tak prawdziwie żeby było. Saperkę trzeba z-----c, mundur też tzn. jakiekolwiek łłachy, wątek głodu i chorób też fajna nitka by była. Cd Projekt nie dziękuj za pomysły. Ale by gra była.

@Krachu: xd. slyszales kiedys o grach battle royale?
  • Odpowiedz