Aktywne Wpisy

IksdeHeheh +359
#dzikitrener #polskieonuce
Priviet, dzikij trener tutáj. Ja nie schowałem sia do bunkra, ja rasplakałsia od waszych kommentov. Teper wy uviditie, zatançujem Katjuszku. Doigralis
Priviet, dzikij trener tutáj. Ja nie schowałem sia do bunkra, ja rasplakałsia od waszych kommentov. Teper wy uviditie, zatançujem Katjuszku. Doigralis
źródło: 3db1f039-bc52-49af-937a-a648b4370752
Pobierz
cheture +2
jak radzicie sobie z bezsensem życia? (nie piszcie nie radzimy)

@fanmarcinamillera: dokładnie tez tak uważam. To co wieszamy te sfastyki u ciebie w domu czy nie? przecież to znak szczęścia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@xarcy: Głupi żart, wynikający zapewne z niewiedzy, do tego wręcz szkodliwy. Bo o ile na Rosjan mówimy "ruscy", o tyle pierogi "ruskie" są zdecydowanie od Rusi, a to właśnie Rosji zależy na tym, żeby stworzyć skojarzenia Rosja = Ruś, to jest ich podbudowa
Swoją drogą jakim kretynem trzeba być, żeby przez całe życie uważać, że ktoś nadał potrawie pejoratywną nazwę. Zawsze myślałem, że konstatacja, że coś tu ne gra i rozkminia akurat nad takim znaczeniem epitetu
@Wilczur3k: A co ma wspólnego Ruś z Rosją?
@xarcy: to piramidalna wręcz głupota, bo pierogi ruskie są od Rusi, czyli właśnie Ukrainy, a nie od r0sji xD
Nie tobie to oceniać. Załóż firmę gastronomiczną i sprzedawaj pierogi z gównem nawet.
Nie Rosjanie używają takiego zwrotu, tylko Polacy używali takiego zwrotu w stosunku do rejonów Rzeczypospolitej. Ja w sumie mam to w dupie, ale takie fake newsy sadzisz jakbyś dostawał instrukcje z Kremla
@xarcy: wtedy nazwę je pierogi a'la xarcy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora