Wpis z mikrobloga

@pastaowujkufoliarzu: coraz ciekawsze te teksty każą wymyślać stażystom w redakcjach. Oczywiście, że takie Marty istnieją, ale akurat w podanym przykładzie można sprzedać te 80 (!) metrów i iść na mniejsze. To jakaś ujma na honorze?
  • Odpowiedz
@pastaowujkufoliarzu: Zwykli ludzie jak maja olej w głowie to nie podpisują UMÓW BEZ SUFITU.

Dlaczego w UE ludzie potrafią wybrać kredyt na stałej stopie, a polsce pomimo oferty ING, BGZ i Santandera
- nie potrafili. I nie argumentuj tego że bank im odrzucał. Na pewno odrzucał jak widział gołodupca.

Jeśli ktoś nie ma zdolności na stałej to widocznie musi zmienić prace albo
  • Odpowiedz
@pastaowujkufoliarzu: Zrozum baranie denty - że oni myśleli że złapali boga za stopy, szydzili z tych co nie kupowali kredytów bez sufitu. Opowiadali jak to gotówkowo nie kupowali. A teraz musza cytrynuweczke sobie w domciu robić bo nie stać ich na wyjśćie do knajpy.

Nie ma darmowych OBIADÓW, KREDYTÓW i nie można bezczelnie winić innych za swoje głupie wybory kretytu na zmiennej stopie.

Jak kupują auto to biora specjalistę do
  • Odpowiedz
@dzikuZplasriku kto szydził?

Bo ja pod swoim adresem słyszałem wiele tekstów łącznie z życzeniem bym się powiesił a z nikogo nie szydzilem xD dawaj te przykłady masowych szyderstw bo takich z kredyciarzy znajdę sporo- Mookie mnie obrażał wielokrotnie Pasti pytał czy lubię jak mnie bank j---e...

Aha- a kredyt sporo tańszy niż wynajem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I na ile lat te stałe? 5 lat? Xdddd
  • Odpowiedz
Zrozum baranie denty - że oni myśleli że złapali boga za stopy, szydzili z tych co nie kupowali kredytów bez sufitu.

@dzikuZplasriku: tak, tak sobie racjonalizuj własną patologię umysłową. Milion kredyciarzy szydził z wykopka i teraz dosięgło ich słusznie karzące ramię sprawiedliwości.
  • Odpowiedz
@TypowyZakolak: w 2028 roku i 2019 bardzo dużo geostrategów i ekonomistów mówilo o relnym konlikcie z rosją.

Ale jak sie oglada polską TV gdzie gra discopolo to i nie ma sie dobrych informacji. Do tego trudno było nie przewidzieć ż e wojna z rosja odbije sie na cenach kopalin

Pandemia- ekonomiści od 2015 roku móili że kilejny olbrzymi dodruk musi być przygotowany. I zrobiony tak by ludziom uzasadnić dlaczego tak
  • Odpowiedz
@dzikuZplasriku: Tak wszyscy mówili, że ani żaden kraj się porządnie do tego nie przygotował, ani żaden wykopek nie pierdyknął shorta życia na WIG20.

Takie gadanie po fakcie plus trochę folii spiskowej ( ͡° ͜ʖ ͡°) bez urazy
  • Odpowiedz
  • 0
@pastaowujkufoliarzu 97m kw dla jednej osoby to nie jest 'egzystencja w normalnych warunkach' już pomijam fakt, że samotna kobieta nie zarabiająca minimalnej nie była w stanie przez 14 lat spłacić 160k kredyty, a teraz płacz i zgrzytanie zębami.. no bez jaj panowie, te pierwsze małżeństwo nie lepsze, 80 metrów od developera przy zarobkach ona 2,7k on coś tam więcej, na dodatek kupują psa pomimo braku kasy i laska chce dziecko a
  • Odpowiedz