@Ziemniak43212: i tu pojawia się problem - nie czuję się fizycznie przygotowana na wysokie Tatry, cięższe wspinaczki, więc dla mnie pozostają te najpopularniejsze łatwe trasy ( ͡°ʖ̯͡°)
@kontodlabeki: Pisałaś o Zakopanem, a Zakopane same w sobie nie ma nic do zaoferowania, to po prostu bliska baza wypadowa w Tatry.
Jak ktoś mówi,że przyjechał do Zakopanego i więcej nie przyjedzie bo się zraził to znaczy,że nie wie dokąd i po co pojechał.
A Ty dobrze,że nie porywasz się z motyką na słońce, niżej też jest sporo fajnych szlaków. Jeśli wybierze się odpowiednia porę roku, odpowiedni szlak i wyjdzie
@Ziemniak43212 ja tam byłam tylko raz to nie znam tamtych miejsc w ogóle xD nie no, na codzień chodzę po niższych górach to wiadomo że na orlą perć nie pójdę
Ludzie dzielą się na tychże którzy jadą do Zakopanego i na tych, którzy jadą w Tatry
@Ziemniak43212: Zawsze jak mówię o swoich wypadach, używam słów że byłem w Tatrach, mimo że do Zakopanego zawsze zawitam z powodów logistycznych - busy, parkingi itp.
nie no, na codzień chodzę po niższych górach to wiadomo że na orlą perć nie pójdę
@kontodlabeki: Obczaj Tatry Zachodnie. Bardzo przyjemne, wręcz relaksacyjne szlaki.
@red7000: no patrz tyle lat chodzę po górkach w pl i na palcach jednej reki mogę przypomniec sobie sytuacje gdzie szli jacyś imprezowicze. Reszta uśmiechnięta spokojna trzeźwa
Ludzie dzielą się na tychże którzy jadą do Zakopanego i na tych, którzy jadą w Tatry
Jak ktoś mówi,że przyjechał do Zakopanego i więcej nie przyjedzie bo się zraził to znaczy,że nie wie dokąd i po co pojechał.
A Ty dobrze,że nie porywasz się z motyką na słońce, niżej też jest sporo fajnych szlaków. Jeśli wybierze się odpowiednia porę roku, odpowiedni szlak i wyjdzie
@Ziemniak43212: Zawsze jak mówię o swoich wypadach, używam słów że byłem w Tatrach, mimo że do Zakopanego zawsze zawitam z powodów logistycznych - busy, parkingi itp.
@kontodlabeki: Obczaj Tatry Zachodnie. Bardzo przyjemne, wręcz relaksacyjne szlaki.