Wpis z mikrobloga

"Facet zaczyna się od 180cm. Nie spotykam się z facetam poniżej 185. Interesują mnie tylko wysocy faceci"
O co ci chodzi incelu!?!? Każda kobieta ma prawo do preferencji i może stawiać wymagania, ma się spotykać z kimś kto jej się nie podoba?

"Kobieta kończy się na 25 roku życia. Nie spotykam się ze starszymi kobietami. Interesują mnie tylko młode dziewczyny."
Nieee!!!! Tak nie można on je krzywdzi i uprzedmiatawia, one nie mają wplywu na swój wiek. To grooming.
#przegryw #redpill #blackpill #logikarozowychpaskow #zwiazki
Niski_Manlet - "Facet zaczyna się od 180cm. Nie spotykam się z facetam poniżej 185. I...

źródło: comment_1662274349Z1xp13BVwPM5czxADObyY0.jpg

Pobierz
  • 139
zarabiaj więcej niż przeciętny Polak z klasy średniej

@technojezus: czyli bądz ponadprzeciętny to może kogoś znajdziesz. Cóż, dla większości to już jest nieosiągalne bo większość jest przeciętna a nie ponadprzeciętna pomijając fakt że zaprzeczanie wpływowi wzrostu jest lekko absurdalne kiedy to jest już fakt potwierdzony badaniami (i prawdziwym życiem jeżeli ktoś nie siedzi w piwnicy)
@CalderX nie sądzę. Mam dużo znajomych, którzy są poniżej 180cm, tylko na oczy nie widzieli mikrobloga, więc wiodą szczęśliwe życie, często z sukcesami. Tak naprawdę większość facetów, których znam to nie wygląda jak Chad, a funkcjonują normalnie, zakładają rodziny i korzystają z życia. Ten tag robi sieczke z mózgu, bo większość chłopaków zamiast walczyć ze swoimi słabościami, tylko je tu pogłębia, to jest ciągle użalanie się nad sobą i wyścig kto ma
czyli bądz ponadprzeciętny to może kogoś znajdziesz

@ehhcokolwiek: nie, nie bądz aspołeczny, tylko tyle. A wy dalej wmawiaqjcie jakieś idiotyzmy o wyglądzie. Weź sobie wyjdź na dwór i zobacz jacy brzydale mają partnerki, a potem przeczytaj co ty wypisujesz.

Nie no tak, tak wzrost jest ważny że mój znajomy ok.173cm z piwnym brzuchem, po 3-4 latach się właśnie się zaręczył xDDDDDD no ale wzrost kwiiiii badania kwiiii kwiiii
@oficjalniemartwa: A to jak nie sądzisz, to tego nie ma, wcale nie jest tak, że część ludzi jest na tyle zagubiona w swoim życiu, że nawet nie potrafią zdiagnozować źródła swoich problemów. Wcale też nie jest tak, że chłopy nie duszą w sobie genezy swoich problemów przed partnerkami, bo instynktownie wiedzą, że niczego dobrego im to nie przyniesie, jedynie bardziej stracą w jej oczach. Same dowody anegdotyczne można sobie o kant
@technojezus: No ale to dalej sa dowody anegdotyczne i przeciez wiadomo, ze caly swiat nie bedzie 1:1 odzwierciedleniem black/red pilla etc.
Sam jestem spokojnie w top 20% facetów pod względem i wyglądu i finansów i gadki, nie jestem clingy, a po ostatnim związku sam mam problem znaleźć pannę, która nadawałaby się do związku, a jednocześnie jakoś by wyglądała, a co dopiero ma powiedzieć jakiś faktyczny przegryw.
@AlienFromWenus: nie wiem czy to obserwacje z mojej okolicy (duże miasto) ale kobiety w okolicach 30 często idą w jakieś spektrum grazynizmu.

Przejmują te oklepane teksty swoich matek, tracą zainteresowanie czymkolwiek co wymaga użycia rozumu albo mięśni, zaczynaja narzekać na wszystko i nagle następuje skąd atrakcyjności fizycznej.

U mężczyzn widz odwrotny trend, nie idą przykładem ojców, znacznie mniej piją, maja wiele ciekawych i nawet czasem zaskakujących pasji, i są mniej zgorzkniali
Zatrzęsły się w posadach filary polskich husarzy i masz teraz wysyp blackpill bliepill i heightpill i kutangapill

@Proba_Ratowania_Poziomu: Tak, bo przecież pille dotyczą tylko polskiego podwórka, co ty #!$%@? za kocopoły? XD Żeby nie było, do reszty komentarza nic nie mam, ale to ostatnie zdanie to jest ignorancja lvl expert. Cały świat się ku temu zaczyna skłaniać, bo już nawet bycie przeciętniakiem nie wystarczy, żeby znaleźć sobie kogoś sensownego, więc sprzyja
To jest głupie pod względem tego, że taka kobieta żyje te 80 lat a jest zauważalna do 25 (i ani roku więcej hurr durr! XD) choć pełnoletność ma w wieku 18 lat, czyli ma tylko 7 lat by się ustatkować i przygotować na całe przyszłe życie, choć dopiero co oderwała się od cyca matki. Ledwo osiągnęła swobodę i możliwość robienia tego co się chce, uczenia na błędach i ponoszenia konsekwencji wyborów, ledwo
@T0pi5: zreszta o czym my dyskutujemy jak kazda dziewczyna z ktora bylem jakos blizej, a ktora kojarzy termin zgadza sie z teoriami blackpillu jesli chodzi o wyglad (oczywiscie i ja i one nie zgadzaja sie z tym jak przegrywy radza sobie z ta sytuacja) xD
Weź sobie wyjdź na dwór i zobacz jacy brzydale mają partnerki

@technojezus: no wychodzę regularnie i widzę. Naprawdę brzydcy goście potrafią mieć autentycznie ładne laski, bez ironii tylko jakoś tak się dziwnie składa że ci brzydale rzadko kiedy mają 170 cm. I klasyczne wyśmianie badań godne rozmowy z płaskoziemcami. Jak badania są po mojej stronie to dobrze, jak są nie po mojej to muszę wyśmiać drugą osobę że powołuje się na
@ehhcokolwiek: juz pomijam, ze co innego znalezc sobie kobiete do pary, a co innego jakie sa relacje/uczucia/faktyczne zauroczenie czy jaranie sie partnerem.
Tez mam ziomka co jest 4/10 i niski, a ma panne ~6/10, no ale traf chcial, ze ma po ojcu majatek warty co najmniej parenascie milionow.
prawdopodobieństwo znalezienia dziewczyny spada mocno wraz ze wzrostem co nie znaczy że spada do poziomu 0%

@ehhcokolwiek: xDDDD chyba jak masz 165cm i jesteś przeciętnym kowalskim

Średni wzrost mężczyzn w Polsce to jest coś ok 180cm (177-178cm). Więcej mężczyzn w Polsce ma mniej niż 180cm.
@technojezus: jak masz jakikolwiek wzrost. Mówię tu o trendzie. Gość 182 cm będzie miał mniejsze powodzenie niż 187 cm. A jeszcze niższe będzie miał chłop z 177 cm. A jeszcze niższe z 173. A jeszcze niższe chłop z 165. Po prostu trend jest taki że powodzenie spada wraz ze spadającym wzrostem. Jeżeli nie starcza ci obserwacji codziennych żeby to zauważyć to z pomocą przychodzą badania, które ty z jakiegoś powodu wyśmiewasz