Aktywne Wpisy

adam-pajac +604
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

WielkiNos +387
Olaboga #pieklokobiet juleczki chciały tylko wyrazić siebie zakładając zamiast sukienki bieliznę erotyczną. Co takie coś ma niby wyrazić? Marzenia o karierze na onlyfans w przyszłości?
Za grosz klasy i wyczucia. To, że ludzie to krytykują świadczy jedynie o tym, że wiele osób nadal ma jakąś godność i rozum człowieka.
#modadamska #p0lka #bekaztwitterowychjulek #savoirvivre #studniowka
Za grosz klasy i wyczucia. To, że ludzie to krytykują świadczy jedynie o tym, że wiele osób nadal ma jakąś godność i rozum człowieka.
#modadamska #p0lka #bekaztwitterowychjulek #savoirvivre #studniowka
źródło: temp_file8272259167394383893
Pobierz

W piątek po pracy poszliśmy na jedzonko, bilard, jakąś wystawę, no ogólnie miło spędzaliśmy czas, przytulała się, zagadywała, wszystko normalnie. Wracamy wieczorem do mnie do domu, jeszcze coś obejrzeliśmy na yt. Po skończeniu, poszła do toalety, wraca, siada na przeciwko mnie i patrzy się i nie może wydukać słowa. Pytam się kilka razy o co chodzi, aż w końcu pada "chcę zerwać".
Mirki, no grom z jasnego nieba, normalny fajny związek, normalne spędzanie czasu i nagle takie coś, nie mogłem uwierzyć (╯︵╰,)
Oczywiście pytam dlaczego, powiedziała, że od kilku miesięcy coś ją gryzie, że nie czuje już tej miłości, gdybym jej się oświadczył (myślałem o tym, ale w perspektywie za np. 2 lata) to by nie przyjęła, bo mimo, że mnie bardzo ceni i szanuje, to nie czuje miłości i ją to wewnętrznie męczy. Kiedyś czuła, teraz nie. Oczywiście był smutek, płacz, przytulaliśmy się, bo dla nas obydwojga była to druzgocząca wiadomość.
3 lata ani jednej kłótni, codzienne rozmowy, spędzanie razem czasu, dobry s--s... ech i nagle b---a na ryj, że zrywa.
Czuję taką pustkę. Gdybym mógł być chociaż na nią zły, że np. zdradziłabym lub coś odwaliła, to może by było łatwiej, ale w sekundę ze szczęśliwego związku zrobiła brak związku.
Rozumiem, że musiała tak postąpić, bo ją to wewnętrznie gryzło, powiedziałem, że rozumiem jej decyzję, chociaż nie rozumiem, czemu wcześniej o tym nie mówiła, może dałoby się to jakoś przegadać, naprawić.
Jednym wytłumaczeniem dla mnie jest to, że jest 6 lat młodsza (ma 23 lata) i nie jest gotowa się ustatkować (ja chciałem). No ale powiedziała, że przestała mnie kochać, czy można przestać kogoś kochać, bo ktoś chce założyć rodzinę z tą osobą w niedalekiej przyszłości? Ech (╯︵╰,)
Jestem trochę r-------y, sorry za chaos. Właśnie poszedłem na rower i próbuje zajeździć smutek i pustkę.
#zwiazki #smutnazaba #zalesie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@kaczoor: to chyba nie byl udany zwiazek
@kaczoor: Jakbyście mieli dobra komunikację to o tym, że jej uczucie wygasa dowiedziałbyś się wcześniej niżeli w chwili rozstania, o tym jak mocno zataje swoje emocje i uczucia świadczy fakt, że przez cały dzień niczego nie podejrzewałeś, a ona była już dawno po decyzji, że to wasz ostatni dzień razem. Ty uważasz, że zakończony został udany związek, a udanych związków się nie kończy, po
Gdy rozmawialiśmy o problemach
Dobije do 30-tki i pomyśli: "Ten Mireczek nie był taki zły.". ¯\_(ツ)_/¯
Olej kobiety, na dobre Ci to wyjdzie. Same problemy z nimi.
@1988BaZyL Echh łatwo mówić, ale co wtedy zostaje? Znajomi, którzy są w związkach, mają dzieci i swoje sprawy? I może raz na tydzień wyjdą z domu się spotkać na szybko? Lipa trochę
@kaczoor: poszła z telefonem?
Odebrała sms lub wiadomość.
I tak się skończyło.