Wpis z mikrobloga

Olaboga #pieklokobiet juleczki chciały tylko wyrazić siebie zakładając zamiast sukienki bieliznę erotyczną. Co takie coś ma niby wyrazić? Marzenia o karierze na onlyfans w przyszłości?

Za grosz klasy i wyczucia. To, że ludzie to krytykują świadczy jedynie o tym, że wiele osób nadal ma jakąś godność i rozum człowieka.

#modadamska #p0lka #bekaztwitterowychjulek #savoirvivre #studniowka
WielkiNos - Olaboga #pieklokobiet juleczki chciały tylko wyrazić siebie zakładając za...

źródło: temp_file8272259167394383893

Pobierz
  • 119
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos: Zero szacunku do siebie jak i do chłopaka, który je zaprosił. Nieźle się młody musiał czuć, jak koledzy patrzyli no to coś, które zaprosił i buzdygany im stały w calvinach a ślina ciekła po brodzie. Przed rodzicami też wstyd jak patrzyli na zdjęcia z imprezy i myśleli z kim się ich syn zadaje
  • Odpowiedz
  • 615
@WielkiNos a ja się pytam gdzie są rodzice tej dziewczynynki i czemu nie zadbali o jej normalna socjalizacje bo to nie jest normalne ze w wielu 18-19 ona nie wie jak ma się ubrać na ważna uroczystość (bo to nie do końca jest tylko impreza).
  • Odpowiedz
@WielkiNos: ty weź przeczytaj co w ogóle piszesz, bo co wpis masz inne zeznania

Za grosz klasy i wyczucia. To, że ludzie to krytykują świadczy jedynie o tym, że wiele osób nadal ma jakąś godność i rozum człowieka
  • Odpowiedz
@schweizer: młody pewnie poszedł po nią do jej domu i jak zobaczył ją w tym czymś to był w totalnym szoku, nie wiedział co robić a że młody i asertywności brak to zabrał ją na ten bal. Dorosły człowiek to by tylko wyruchał przed balem, rzucił 100zł i powiedział, żeby s---------a
  • Odpowiedz
@WielkiNos: o boże o k---a, ale ty masz wielkie problemy bejciarzu. Powiedz mi, jak musisz mieć namieszane w głowie, żeby podszywać się pod kobietę na wykopie, żeby tylko polaryzować społeczeństwo? Widzę ciebie jako 30 letniego pryszczatego prawiczka, który kontakt z kobietą miał jedynie na prnhubie i teraz wyżywa się dzieląc społeczeństwo.
  • Odpowiedz
@Trao: Miałem kontakty seksualne z kobietami i też uważam, że taki strój na balu maturalnym jest mocno nie na miejscu i świadczy jedynie o tym, że dziewczyna jest ostro puszczalska i się nie szanuje. Pozdrawiam
  • Odpowiedz