Wpis z mikrobloga

• 89
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kaczoor wiesz może byc wiele przyczyn dla którego w końcu zerwała, wielu ludzi tkwi w relacji z przezwyczajenia. Może czuła ze to jednak nie jest to, może, chce Cie przycisnąć z rodziną, może coś tam jeszcze innego, czasem z czasem, zaczynamy dostrzegać sygnały ze, coś jednak, było nie tak
  • Odpowiedz
@kaczoor: trzymaj się miras, przeżywam to samo. Na sile nikogo nie zatrzymamy i musimy z tym żyć. To że my się czujemy dobrze nie oznacza że ta druga osoba tez. Musisz przeżyć ten czas, a później będzie lepiej. Będzie dużo myśli, stresu, w----u ale przejdziesz przez to. Może musi sobie wszystko ułożyć w głowie. Miłość przychodzi i odchodzi, dlatego wypalenie jest normalne. Po prostu tak musiało być.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@laga_dyga dzięki, wiem, że potrzeba czasu. Pytanie co robić przez ten czas, żeby jak najmniej bolało. Jeszcze mam pracę zdalną z domu, więc mnóstwo czasu nad rozmyślaniem nad tym wszystkim, ech
  • Odpowiedz
czyli definicją udanego związku są kłótnie?

@kaczoor: Jakbyście mieli dobra komunikację to o tym, że jej uczucie wygasa dowiedziałbyś się wcześniej niżeli w chwili rozstania, o tym jak mocno zataje swoje emocje i uczucia świadczy fakt, że przez cały dzień niczego nie podejrzewałeś, a ona była już dawno po decyzji, że to wasz ostatni dzień razem. Ty uważasz, że zakończony został udany związek, a udanych związków się nie kończy, po
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@ImYourPastClaire ma sens to co piszesz, rzeczywiście nie mógł być to udany związek, jeżeli nie wiedziałem, że jej uczucie wygasa. Tylko jak w takim razie w przyszłości nie ponowić tego błędu? Oczywiście mieliśmy rozmowy o naszych uczuciach i zapewniała mnie, że wszystko jest ok. Jak myślisz, dlaczego przez pół roku mi nic na ten temat nie wspomniała i udawała (i to bardzo dobrze), że wszystko jest ok?
Gdy rozmawialiśmy o problemach
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
Olej kobiety, na dobre Ci to wyjdzie. Same problemy z nimi.

@1988BaZyL Echh łatwo mówić, ale co wtedy zostaje? Znajomi, którzy są w związkach, mają dzieci i swoje sprawy? I może raz na tydzień wyjdą z domu się spotkać na szybko? Lipa trochę
  • Odpowiedz