Wpis z mikrobloga

• 89
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kaczoor: Najważniejsze - brak kłótni. Nie dziwię sie, że Ci to pasowało ale paradoksalnie to nie jest dobry znak. Kłótnia jest czasem potrzebna, bo pozwala wyrazić trudne emocje, oznacza też obustronne zaangażowanie w związek. W Twoim było za miło ale też dlatego uczucia wygasły.
  • Odpowiedz
@kaczoor: wiele ludzi nie ogarnia ze milosc to nie jest uczucie ale decyzja, kazdego dnia decydujesz ze to wlasnie z ta osoba budujesz swoje zycie, przyszlosc. Mnostwo osob mysli ze milosc to uczucie ciaglych motyli w brzuchu, emocji takich jakie towarzysza uczuciu zakochania - ktore niestety szybko mija. Produkowane endorfiny sa utozsamiane z miloscia i kiedy pojawia sie rutyna i zwiazek wchodzi w etap bardziej przyjacielski, to ludzie mysla ze
  • Odpowiedz
@kaczoor: przerabiałem coś podobnego, niby wszystko było super, planowaliśmy wakacje, pomieszkiwalismy razem i nagle po 2 latach zwrot i te słynne "musimy pogadać"

Moja rada w tej sytuacji. Nie rób nic, nie odzywaj się, zachowaj godność bo jeśli będziesz prosił błagał i tlumaczył to stracisz do końca nie tylko w jej oczach ale i w swoich. Zabijesz w tensposob swoją pewność siebie do zera, zaczniesz się obwinniac o wszystko, zaczniesz
  • Odpowiedz
Tak nagle. Nic tego nie wskazywało...

@kaczoor: Dobry związek jest wtedy gdy czytasz z drugiej połówki jak z książki.

Ona miała rozterki emocjonalne(lub kogoś poznała) kilka miesięcy temu, a ty nic nie zauważyłeś. Komunikacja emocjonalna
  • Odpowiedz
@kaczoor:
Pomijajac wszystko,.to byl jakis dziwny zwiazek jesli nie mieliscie zadnej klotni przez 3 lata. W normalnym zwiazku loszka kreci malysza przynajmniej z raz na tydzien/dwa xD
  • Odpowiedz
@Kambiodolor2137: mam wrażenie, że z różowymi dzieje się ostatnio coś bardzo niedobrego. Miałem też bardzo, bardzo podobna sytuację tylko chyba jeszcze bardziej żenującą bo bez rozmowy twarzą w twarz albo choćby telefoniczna a przez messengera w kilku zdaniach xD
Z wylewnością było tez podobnie jak u ciebie, więc uznalem to za niedojrzałość i brak szacunku, podziękowałem za czas i się pożegnałem, to nawet mi nie odpisała xd

I zdecydowanie lepiej
  • Odpowiedz
nie jest gotowa się ustatkować (ja chciałem)

gdybym jej się oświadczył (myślałem o tym, ale w perspektywie za np. 2 lata)

@kaczoor: poza tym chyba poważnie powinieneś sobie przemyśleć jaki w zasadzie masz plan na życie
  • Odpowiedz