Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +215
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +31
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

@fan_comy: Na drzewie ;)
no ale xD
Arondir marszczy czoło jakby miał się zaraz zesrać, i w ogóle zachowuje się jakby miał jakieś zaburzenia jeśli chodzi o kontakty międzyludzkie a przecież gościu już ma 100+ lat.
A morda princessy disy nawołuje mnie do rzygu i to nie dlatego że jest czarna a dlatego że jest gruba
Harfoot'owie akurat fajni byli
no i? xd popkultura jest żywa i zmienia się z dekady na dekadę, normalna sprawa
No więc teraz przychodzą ludzie i łamią ten kanon (który powstał powiedzmy ze 100 lat temu, gdzie do kultury zachodniej nie dopuszczano za bardzo nie-białych). Tak jak wcześniej łamano setki innych kanonów w sztuce. Co w tym dziwnego, że w dzisiejszych łamiemy kolejny? Czy dalej powinniśmy pisać wszystko
podaj mi proszę klasycznego czarnego autora, którego twórczość została zekranizowana (i żaden lewak nigdy nie zgodził się na obsadzenie ról białymi).
co do historii Azji, czyt. żółtych, to była po tysiąckroć mielona przez hollywood; nie chce mi się szczególnie szukać w pamięci, ale chociażby taki Tom Cruise, jako ostatni samuraj.
flora:
w sumie, jak na razie widzieliśmy 3 wyraźnie pokazane: jeżyny, których zakres występowania to Europa, Azja i Ameryka Południowa, złotolistne nieistniejące drzewa elfów z krainy Valanoru i jakieś nasiona nieistniejących kwiatków elfów z krainy Valanoru
fauna:
jak widzimy wilka, który nie wygląda jak wilk, a jak tolkienowski warg i to bardziej ten książkowy, niż u Jacksona. Jak wiemy wargi występują tylko i wyłącznie w
@Slavonlorden: Sama prawda, widziałem protokół ze spotkania Tych Samych Lewaków TM gdzie dokładnie to przyjęli jako oficjalną linię myślową, podpisano przez Prezesa, pana Tegosameka Lewakowa.