Wpis z mikrobloga

@Slavonlorden: ziom ty serio zasiadasz przed TV odpalasz jakis serial i zamiast cieszyc sie (lub nie zaleznie od poziomu) z tego co na ekranie, to siedzisz i rozkminiasz o lewactwie o bialych o ajzatach i wszystkie te ciezkie jazdy ktore pokazales powyzej?

K---a, nie szkoda ci zycia?
  • Odpowiedz
ziom ty serio zasiadasz przed TV odpalasz jakis serial i zamiast cieszyc sie (lub nie zaleznie od poziomu) z tego co na ekranie, to siedzisz i rozkminiasz o lewactwie o bialych o ajzatach i wszystkie te ciezkie jazdy ktore pokazales powyzej?

K---a, nie szkoda ci zycia?

@PurpleHaze: No generalnie szkoda, wiec poprostu nie marnuje sie czasu na lewackie wysrywy. Jest duzo innych rzeczy do ogladania, czytania, czy nawet grania. Proste
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: tak ( ͡ ͜ʖ ͡) bo jeżeli działa to w jedną stronę i dostajemy aktorów o różnych rasach w serialu gdzie materiał źródłowy o takich nie wspomina, to czemu nie możemy dostać aktorów o różnych kolorach w adaptacjach materiałów gdzie występują tylko czarni?

nie wiem, ale się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

człowiek by się
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@PurpleHaze: ja się nie umiem cieszyć z tego co na ekranie, widząc takie coś. Z tego powodu wiedzmina widziałem pół odcinka, a Sabrinę skończyłem po tym, jak jej koleżanka uznała, że jednak jest chłopakiem. Są jakieś limity na lewackie brednie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@Slavonlorden: moim zadaniem jak się daje zbyt dużo poprawności politycznej to nic z tego dobrego nie ma prawa wyjść. W starych częściach litra byli tylko biali i miało to jakiś klimat.
  • Odpowiedz
  • 12
@PurpleHaze ale to ty tu pierwszy przyszedles i sie sapiesz, ze ktos robi to co chce i moze wiec o co ci chodzi. Na sile mu wmawiasz, ze powinien byc tepym motlochem po prostu ogladajacym i hehe smiejacym sie hehe. Oceniasz ludzi przez pryzmat swojej prostoty. Blad.
  • Odpowiedz