Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +144
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Al-3_x +33
Koleś z pewnością udowodnił, że Polacy to jakoś specjalnie wyrafinowanych gustów jedzeniowych nie mają. Wystarczy nagrywać content o jedzeniu kebabów, czasami jeszcze zapiekanek albo próbowaniu różnych odmian pizzy plus ocena schabowych i Polak jest zadowolony. Mam jednak wrażenie, że wcześniej treść którą tworzył była bardziej różnorodna. Było odwiedzanie restauracji różnych celebrytów, testowanie jagodzianek, testowanie jedzenia posłów i premiera. Teraz tego prawie nie ma.
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
źródło: ygygyg
Pobierz

źródło: comment_1662128535px9T1FSDyvC5wo0EOUEUSh.jpg
PobierzBo rzeczywiście są te miecze i 100 zł to był taki symbol dobrej kasy w czasach gdy złotówka była dużo warta (200 zł istniało, ale nie było powszechnie używane, kiedyś głównie do rezerw bankowych jak obecnie 500 zł).
Jest dobrze, a może być jeszcze lepiej...
...dla rodzin Partii.
←(>▽<)ノ
źródło: comment_1662135935XmfzY16nwtN28roiC2wswO.jpg
Pobierzźródło: comment_1662137903zKu2BUgACxvicBLtHr4xYY.jpg
PobierzKurde taka średnia mi się wydaje ta wymiana 20-50. Trochę urósł, ale berło musiał oddać, no nie wiem. Nie jestem przekonany.
@mk321: pamiętam te czasy ( ͡° ͜ʖ ͡°) za 100 zł i wyszperaną z kieszeni złotówkę można było kulturalnie pomelanżować cały wieczór, i to w dwie osoby:
* gram jarania (30 zł),
* pół litra na biforze (19 zł),
Komentarz usunięty przez autora
Nie kumam czemu mi każdy bankomat po 50 wydaje