Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
➤ https://mrugalski.pl/nl/wu/WEDtMngqCv1uK6763t5G54YA
Tagi: #technologia #informatyka #ciekawostki #programowanie #linux #webdev #linux #security
Wydaje mi się, że poza nieco bardziej złożoną składnią, ma lepsze możliwości.
Ad 26. To jest klon Shadyurl.com (który jest/był na świecie od 2010)
I dla przykładu:
"samsung a71 not charging"
"samsung a52s not charging"
dostajemy dwa wyniki:
https://www.getdroidtips.com/samsung-a71-5g-charging-sllow/
https://www.getdroidtips.com/samsung-a52-not-charging-fast/
które są *uja warte. A to są wyniki z pierwszej strony Google. Treści ewidentnie tworzone przez boty pod SEO.
W sensie 30 minut każdego dnia w tygodniu wpada i mogę je wykorzystać 2 dni w tygodniu? (czyli 210minut tygodniowo na dwa zajecia?)
Czy o co chodzi?
1) ile chcesz, aby trwała lekcja
2) ile lekcji w tygodniu chcesz mieć?
Jeśli wyklikasz wybór jak na screenie, to będziesz miał 2 lekcje tygodniowo, po 30 minut każda.
Czyli 1h/tydzień poświęcisz na naukę. Faktycznie dość enigmatycznie to napisali.
To, co jest na screenie, można odczytać jako:
"chcę się uczyć 30 minut dziennie przez 2 dni w tygodniu".
@RejestracjaBezNrTel: ale dlaczego mam nie mieć sponsorów albo dlaczego w moim własnym newsletterze miałbym nie robić reklamy moich produktów? To niby gdzie mam się reklamować jak nie u siebie? :|
Reklamowanie jakiś bezwartościowych usług/stron/etc jest trochę jak sprzedawanie się, żeby się nauczyć angielskiego potrzeba czegoś więcej niż tylko chęci, trzeba się „zakochać” w tym języku.
Sam cel jako edukacja polskiej młodzieży jest bardzo fajny, tylko te twoje kursy są płatne a jestem pewien że po angielsku znalazłbym porządną dokumentacje do tego, więc płace za to że opiszesz to własnymi
@RejestracjaBezNrTel: Korzystałem z Cambly i sprawdza się ok. Dostajesz dokładnie to, co obiecują. Rozmówki z native speakerami posiadającymi odpowiednie certyfikaty językowe.
No pewnie, że trzeba. Tylko ta usługa to nie jest kurs angielskiego, a rozmówki przez neta. Nikt z jej pomocą nie nauczy się absolutnych podstaw.
Na pewno za twoje płatne treści w przyszłości zapłacę i jestem niemalże że się nie rozczaruje.