Aktywne Wpisy

Shimanko +1
Jak mniej żreć?
Ulałem się jak świnia, 172 cm wzrostu, 103 kg żywej wagi.
Próbowałem już wielu rzeczy od ważenia każdego spożytego grama jedzenia po wegetarianizm. Efekt jo-jo nadchodzi po jakich 2 - 3 tygodniach i jest nie do zatrzymania. PO narodzinach córki czas mi się ograniczył i to bardzo, skończył się rowerek czy bieganie + do tego dochodzi praca biurowa i start budowy chaty zaraz.
Nie mam czasu rano na śniadanie,
Ulałem się jak świnia, 172 cm wzrostu, 103 kg żywej wagi.
Próbowałem już wielu rzeczy od ważenia każdego spożytego grama jedzenia po wegetarianizm. Efekt jo-jo nadchodzi po jakich 2 - 3 tygodniach i jest nie do zatrzymania. PO narodzinach córki czas mi się ograniczył i to bardzo, skończył się rowerek czy bieganie + do tego dochodzi praca biurowa i start budowy chaty zaraz.
Nie mam czasu rano na śniadanie,

Kopyto96 +1
Rynek matrymonialny to nieśmieszny żart xD Jestem rok po rozstaniu i nawet nie wiem co powiedzieć. Generalnie nie mam problemu umówić się z laską, nawet atrakcyjną, ale nie w tym problem. To zaczynamy
1.Pierwsza - ruda w kręconych włosach, jakoś 7/10, szczupła, ogólnie stara znajoma, cięty żart, duże poczucie humoru. Miesiąc randkowania, bez imprez i alko, ale nie wkręciliśmy się w siebie, za to odbudowaliśmy kontakt i jesteśmy dziś super kumplami. Ogólnie laska
1.Pierwsza - ruda w kręconych włosach, jakoś 7/10, szczupła, ogólnie stara znajoma, cięty żart, duże poczucie humoru. Miesiąc randkowania, bez imprez i alko, ale nie wkręciliśmy się w siebie, za to odbudowaliśmy kontakt i jesteśmy dziś super kumplami. Ogólnie laska

#bekazpisu #polska #niemcy
źródło: comment_1662096186hI9vcFmueffUfKlbCqOlHo.jpg
PobierzZ kolei Polacy albo widza to tak samo (wariant 1), albo:
wariant 2 - uwazaja to za zdobycz wojenna, a nie reparacje i Niemcy powinny placic
wariant 3 - uwazaja ze to kompensata ale od
@kamilm119: Z mojej perspektywy, jeśli nie zatrzymujesz swoich starych ziem, tylko są one wymieniane pod przymusem na inne, nie można tego traktować jako rekompensaty. Gdybyśmy zatrzymali to co mieliśmy w 100% plus dostali jakieś ziemie od Rzeszy
Fakty sa takie, ze gdyby nam sowieci nie zabrali tego, co dzisiaj wchodzi w sklad Ukrainy, Bialorusi i Litwy, to mielibysmy stan jaki opisujesz jako rekompensate. Poniewaz dokonali zaboru, to wyszlismy na tym co najmniej srednio. Przed 1991 moglismy albo zadac
poza tym reparacje wojenne a ziemie to tak inna para kaloszy, że tylko idiota obciągający Niemcom wywali z takim argumentem
Potem się dziwią w opozycji, że ich Niemcami przezywają xD
Oby dostali te reparacje i pękła przy okazji d--a takim jak Ty, naprawdę nie dziw się, że macie ksywę volksdeutsche.