Aktywne Wpisy

WiesniakzPowolania +587
Co sie narobiło Mirki i Mirabelki
Do tej pory myślałem, ze będę miał bliźniaki. Doktor nas wezwał na powtórzenie badań prenatalnych bo coś mu sie nie podobało poprzednio i chciał powtórzyć.
Pojechaliśmy z duszą na ramieniu.
I wiecie co ?
Teraz przez najbliższe kilkanaście lat czeka mnie hałas, ciezka praca i bieda.
Ale nic to. Byle zdrowe były.
W sumie zawsze chciałem mieć dużą rodzinę 乁(♥ ʖ̯♥)
Do tej pory myślałem, ze będę miał bliźniaki. Doktor nas wezwał na powtórzenie badań prenatalnych bo coś mu sie nie podobało poprzednio i chciał powtórzyć.
Pojechaliśmy z duszą na ramieniu.
I wiecie co ?
Teraz przez najbliższe kilkanaście lat czeka mnie hałas, ciezka praca i bieda.
Ale nic to. Byle zdrowe były.
W sumie zawsze chciałem mieć dużą rodzinę 乁(♥ ʖ̯♥)
BartoszCebularczyk +344
No jest wszystko w porządku, jest dobrze, dobrze robią, dobry przekaz leci.
#inflacja #bekazlewactwa #wybory
#inflacja #bekazlewactwa #wybory

#programowanie #programista15k
Jeśli zadajesz takie pytania, to mam poważne wątpliwości czy masz predyspozycje żeby zostać programistą.
Po prostu boje sie zmiany branży i okresu bez kasy bo pewnie jakis staż bezplatny na start bym musiał zlapac
2. Pytanie, dlaczego chcesz zmienić branżę i zostać programistą? Naczytałeś się na wykopie o legendarnych 15k? Moim zdaniem to słaby powód.
3. https://www.wykop.pl/wpis/66264217/tak-obserwuje-tagi-programowanie-programista15k-i-/
2. Bo jako automatyk nie zarobie tyle chyba ze jezdzilbym na wyjazdy a ja nie chce delegacji bo związek. No i od dzieciaka chcialem pracowac jako programista i duzo wiedzy przyswoiłem ale dałem dupy z studiami
@Kashi66: niektóre korpo wezmą Cię z pocałowaniem ręki, leć w c++ do nokii zdobyć trochę expa, a potem już w co tam chcesz
2. Jeśli od zawsze chciałeś być programistą, to już jest dobry początek.
Akurat embedded i C++ to moja działka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zgadzam się z @steppenwolf90, że Nokia to może być dobry początek. W moim przypadku było
@groman43: Jesteś zadowolony z embedded? Zastanawiam się czy trochę nie skręcić w tą stronę. Inni namawiają mnie na webdev bo dobra kasa, ale chyba wolę robić to co mnie bardziej interesuje.
Komentarz usunięty przez autora