Wpis z mikrobloga

Mirasy przymierzam się do kupna fono na długi czas. 4k max absolutny. Only android

Czy te chinole (xiaomi, realme) z wyższych półek też mają reklamy wewnątrz systemu?

#smartfon #android
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vealen0: ja kupiłem samsunga s10+. Najlepszy z moich dotychczasowych telefonów, a siedziałem trochę w xiaomi, samsungach, htc, nokiach i sony ericson <3
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@vealen0: proszę pana jest za trudne jest wyłączenie ''propozycji' w opcjach każdej z tych systemowej aplikacji, to może sobie jednak kup iPhone ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Bo ja jakoś nie mam reklam w miui, w każdej systemowej aplikacji wyłączasz i jest git.
  • Odpowiedz
@vealen0: w Xiaomi są reklamy nawet jak wylaczysz to za chwilę skądś sa. W realme nie widzę .Mam realme gt2 pro teraz z niego pisze. Jest ok chociaż przed aktualizacją miał problemy z łącznością z wifi gdy bylo włączone 5g i tryb energoodzczedny. Teraz nie laczy się ze starym komputerem, co na Xiaomi było norma. Zdjęcia wszystkie chinczyki oszukują z bliska jest super , z daleka ktoś ma trzy oczy
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@k__d chłopie. Nie wiem co to za odklejka z tym wjazdem "za trudne", ale mogłeś sobie darować XD
Nie narzekam na to w aktualnym telefonie który kupiłem za 1000 zł. Jestem w stanie to zrozumieć w tej cenie. Ale jak już nastawiam się na flagowce, to już nie jest kwestia za trudne, tylko tego że nie po to w---------m 3k+ na telefon żeby potem w KAZDEJ APLIKACJI wyłączać oddzielnie reklamy. To
  • Odpowiedz
@vealen0: o już zapomniałem te akcje z codziennymi tapetami. Włączam latarkę w ciemosci a tu coś się zainstalowało... U mnie Xiaomi przegielo jak zgubiło zdjęcia podczas transferu na komputer. Bo technicznie to one są niezłe. S22 będzie miał tę przewagę że zdjęcia będą mieć więcej ziarna za to mniej dziwnych wzorków niż w chińczykach. Bateria cieniutka niestety na tle konkurencji.
  • Odpowiedz
  • 0
@vealen0: cena nie gra roli, wszędzie blokowanie reklam to 1 minuta. I nigdzie nic się nie pojawia.

• Odpowiedz
  • 0
@vealen0: no i nie mam. Wszystkie blokuje jak leci. Czy to mój Pixel czy mojej mamy budżetowe Moto czy ojca Redmi 8. Wszędzie reklamy wycięte. W razie coś pomogę z nimi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz