Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema wszystkim. Kolejny długoletni związek mi się zakończył, były partner rozmyślił się w kwestii posiadania dzieci, stabilizacji, budowania stałej relacji. Ja mam 32 lata i obiektywnie kobieta 7-8/10, mieszkam sama, mam stałą pracę na spoko stanowisku. I teraz pytanie gdzie szukać partnera, który tak jak ja pragnie założenia rodziny i stabilizacji w życiu?
Moja kumpela stwierdziła ostatnio że Tinder to już sam ściek i szukanie mięsa do ruchania, czy
Siema wszystkim. Kolejny długoletni związek mi się zakończył, były partner rozmyślił się w kwestii posiadania dzieci, stabilizacji, budowania stałej relacji. Ja mam 32 lata i obiektywnie kobieta 7-8/10, mieszkam sama, mam stałą pracę na spoko stanowisku. I teraz pytanie gdzie szukać partnera, który tak jak ja pragnie założenia rodziny i stabilizacji w życiu?
Moja kumpela stwierdziła ostatnio że Tinder to już sam ściek i szukanie mięsa do ruchania, czy
gracilis +146
Wykop usunął mój wpis w którym napisalem że nie ma czegoś takiego jak lobby lekarskie które ogranicza liczbe miejsc bo sam dostałem się po roku nauki na top uniwersytet medyczny w kraju.
Nie wiem co było powodem ale chyba kogos zabolało że był zwyczajnie za glupi i w przeszłości się nie dostał a wpis zaburzył jego światopogląd.
#moderacja #wpis #wykop #medycyna #lekarski #lekarz #studia
Nie wiem co było powodem ale chyba kogos zabolało że był zwyczajnie za glupi i w przeszłości się nie dostał a wpis zaburzył jego światopogląd.
#moderacja #wpis #wykop #medycyna #lekarski #lekarz #studia
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jego zdaniem (nie potwierdzone) Ukraińcy mają ograniczone sukcesy na trzech kierunkach. Autor oparł się na rosyjskich źródłach. Pytanie tylko czy Ukraińcy są w stanie utrzymać zdobycze (plan minimum) albo rozszerzyć (plan maksimum)
#aryoconcent < -- mój tag autorski do wszystkiego
#ukrainainfo <--- odnawiam tag dotyczący wiadomości i tylko wiadomości z Ukrainy. Żadnych memów
#ukraina <--- tag dotyczący wszystkiego, co w ogóle dotyczy Ukrainy
#rosja
@Aryo: no OK :)
https://twitter.com/JulianRoepcke/status/1564969689587007488
@Aryo: Aha a nie wpadł na to, że prorosyjskie źródła mogą umniejszać sukcesom ukrainy i też zakłamują prawdę?
@pavlucco: W końcu ktoś zauważył że w Ukrainie występuje zjawisko pogodowe tuman wajny, które w Polsce określamy fog of war (z angielskiego mgła wojny)
@Wujo_Stachu: moze dlatego ze nie jestes wojskowym?
Komentarz usunięty przez moderatora