Wpis z mikrobloga

Sytuacja pod Chersoniem według @Nrg8000
Jego zdaniem (nie potwierdzone) Ukraińcy mają ograniczone sukcesy na trzech kierunkach. Autor oparł się na rosyjskich źródłach. Pytanie tylko czy Ukraińcy są w stanie utrzymać zdobycze (plan minimum) albo rozszerzyć (plan maksimum)

Powodem, dla którego warto korzystać z prorosyjskich źródeł jest to, że nie mają one powodu, aby upiększać ukraińskie zyski, tak jak robią to z rosyjskimi zyskami, więc jeśli stronnicze prorosyjskie źródła donoszą o czymś, to z mojego doświadczenia wynika, że jest to prawdopodobnie prawda.

#aryoconcent < -- mój tag autorski do wszystkiego
#ukrainainfo <--- odnawiam tag dotyczący wiadomości i tylko wiadomości z Ukrainy. Żadnych memów
#ukraina <--- tag dotyczący wszystkiego, co w ogóle dotyczy Ukrainy
#rosja
Pobierz
źródło: comment_1661963961nHuEfMSccNP9cgKCn5qHVv.jpg
  • 11
Powodem, dla którego warto korzystać z prorosyjskich źródeł jest to, że nie mają one powodu, aby upiększać ukraińskie zyski, tak jak robią to z rosyjskimi zyskami, więc jeśli stronnicze prorosyjskie źródła donoszą o czymś, to z mojego doświadczenia wynika, że jest to prawdopodobnie prawda.

@Aryo: Aha a nie wpadł na to, że prorosyjskie źródła mogą umniejszać sukcesom ukrainy i też zakłamują prawdę?