Aktywne Wpisy

PIAN--A_A--KTYWNA +163
źródło: temp_file7695248311974440636
Pobierz
Duda Dudą, ale przypominam, że od trzech lat nieuchwytny jest Kamil Żyła, górnik, który zadźgał nożem dziennikarza TVN bzykającego mu żonę. Facet wsiadł w auto i tyle go widzieli. W sumie jak się wywali telefon, kartę, nie będzie latać samolotem, nie będzie zbyt towarzyskim, by zwracać na siebie uwagę, to można latami się gdzieś kitrać i nikt nie będzie wiedział.
#kamilzyla #tvn #limanowa #zbrodnia
#kamilzyla #tvn #limanowa #zbrodnia

To było naprawdę intensywne lato!
Dzięki Grillo poprawia się nie nie tylko moja kondycja fizyczna, ale również psychiczna.
Dawniej czułam się bardziej jak obserwator własnego życia a dziś jestem jego pełnoprawnym uczestnikiem.
Jakże miło jest odkrywać świat na nowo!
Choć nie jest tak łatwo - często duch (który chciałby przebiec prawdziwe maratony) musi toczyć walkę z ciałem, które nadaje tempo i lubi się buntować. Mimo to mogę powiedzieć z całą stanowczością, że wstąpiła we mnie nowa energia, która napędza mnie bez względu na temperaturę i wszelkie okoliczności.
Trzymajcie się ciepło a ja tuptam dalej ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#okszarumtupta #zdrowie #medycyna
Kiedyś na Mirko była taka niepełnosprawną dziewczyna, która zbierała na wózek elektryczny i jak już wykop zrobił zrzutkę i go kupiła to wstawiała nagrania jak jeździła nim do parku, na jakieś wycieczki na most. Co się z nią dzieje?
Znam to czucie jedno z lepszych w życiu.
Tak więc życzę abyś sukcesywnie pokonywała coraz większe dystanse i codziennie doznawała piękna świata :)