@Lexa7121: a potwierdziłes i wpisałeś kod który dostałaś /eś na kom czy @ ?fakt u nich mieli strasznie, ja ostanio musiałam zmienić kartę , kuźwa ,ciągle nie chciało przyjąć i jakieś gówniane komunikaty miałam, dopiero na następny dzień od nowa i było oki
Kiedy płacisz kartą w internecie, podajesz dane karty: numer karty, data ważności, kod CVC2/CVV2 (trzycyfrowy numer umieszczony na odwrocie karty).
Podczas niektórych transakcji poprosimy Cię jeszcze o dodatkowe potwierdzenie. Wynika to z przepisów prawa, które wymagają stosowania silnego uwierzytelnienia podczas niektórych płatności
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
#hotelparadise
źródło: comment_1661800417Y5fhsjjGSenRATxghAO2E0.jpg
Pobierzja ostanio musiałam zmienić kartę ,
kuźwa ,ciągle nie chciało przyjąć i jakieś gówniane komunikaty miałam,
dopiero na następny dzień od nowa i było oki
Kiedy płacisz kartą w internecie, podajesz dane karty: numer karty, data ważności, kod CVC2/CVV2 (trzycyfrowy numer umieszczony na odwrocie karty).
Podczas niektórych transakcji poprosimy Cię jeszcze o dodatkowe potwierdzenie. Wynika to z przepisów prawa, które wymagają stosowania silnego uwierzytelnienia podczas niektórych płatności