Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +303
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

Natomiast od nowości wygląda jakby był u-----y, ale tak chyba miał wyglądać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Teraz mam Canyona graila (taki ni to mat nie to lakier) jest ok. Wada Canyona jest napewno brak serwisu, tyko Warszawa Air bike
Co do lakieru - mi się podoba taki mat i świadomie wybierałem, pozaklejałem najbardziej narażone miejsca folią ochronną i tak i generalnie nie mam póki co z
Bierz ładniejszy a ładniejszy jest Canyon
Zamówiony 14.07.2022 Dostawa 2.08.2022 Planowana Dostawa była na 15-26 Sierpnia.
Miałem zamówionego AL6 szarego pod koniec czerwca, a jakoś po dwóch tygodniach dostałem mail z opóźnieniem i przewidywaną dostawą na koniec września, wiec zrezygnowałem.
Rozmiary pojawiają się jeżeli jest możliwa dostawa danego produktu do 8 tygodni.
https://youtu.be/x8Czvj-6S8k