Aktywne Wpisy

Niech mi ktos wytlumaczy bo moze mi brakuje jakiejs perspektywy. Po co obcinac pasy w foteliku i tym samym zabijac iego glowna funkcjonalnosc? Czy ja czegos nie rozumiem? xD
#dzieci #samochody #foteliki i chyba troche #logikarozowychpaskow
#dzieci #samochody #foteliki i chyba troche #logikarozowychpaskow
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
dr_Batman +38
Nie jesteście normalni.
Psychopata zabił lekarza, a połowa z was rozpisuje się o tym że pewnie lekarz zasłużył. Druga, że w sumie to rozumie.
Tego samego dnia jakiś psychopata pobił lekarkę, też sobie zasłużyła?
Inny zabił ratownika.
Nakręcajcie hejt internetowy, a potem miejcie pretensje że lekarze są niemili, wyzuci z uczucia i empatii.
Takich nas kształtujecie. Takimi się stajemy.
Psychopata zabił lekarza, a połowa z was rozpisuje się o tym że pewnie lekarz zasłużył. Druga, że w sumie to rozumie.
Tego samego dnia jakiś psychopata pobił lekarkę, też sobie zasłużyła?
Inny zabił ratownika.
Nakręcajcie hejt internetowy, a potem miejcie pretensje że lekarze są niemili, wyzuci z uczucia i empatii.
Takich nas kształtujecie. Takimi się stajemy.

Esker 6.0:
+Grx800
+ lakier połysk
+/- Czarny kolor od 2020 po 2023.
+/- opony
+/- detale- np brak gumowych uszczelek w miejscach gdzie pancerze linek wchodzą w ramę.
+/- siodło- miękkie mimo regulacji kąta moja d--a przesowa się na nim do przodu cały czas. Pewnie nawet bez galotow z wkładka nie byłoby dużego problemu.
-ciężkie koła.
-owijka (do nawinięcia druga warstwa lub wkładki żelowe)
Grizl al6:
+kolor
+detale
+opony
+/- Grx400
+/- koła nie cykają
+/-- siodło- d--a na nim dobrze siedzi, ale twarde, czuć nierówności.
-cena-droższy od eskera o ok. 700zl.
---matowy lakier-największy minus brudzi się od patrzenia. Sprawia wrażenie jakby ktoś go farbami plakatowymi pomalował w dotyku podobne wrazenie. Oczywiście jest pomalowany dokładnie.
-korba Rotor- na moje powinna być odsunięta od ramy o parę milimetrów. Innaczej przy ustawieniu skrajnych koronek łańcuch obciera o korbę. Wczoraj 4godziny regulowałem przednia i tylną przezutke, ale całkowicie nie pozbyłem się problemu(w krosiie działa wszystko cacy).
Kultura pracy GRX - tu ewidentnie 800 w porównaniu z 400 lepiej pracuje.
Głównym czynnikiem decydującym jest lakier. Dlaczego grizl w tym kolorze zrobili matowego. Gravel w macie WTF. Głaskałem psa który bawił się na trawie dotknąłem roweru i już ubrudzony.
Ktoś ma matowy rower? Jak z brudzeniem, czyszczenie itp.?
Od tygodnia nie mogę zdecydować co zostawic. Ale raczej ze względu na lakier w połysku i Grx800 pójdę w Eskera.
#gravel #rower
źródło: comment_1661757843Ze1Wi8PHc6d9Zl8VGgEjLS.jpg
Pobierzźródło: comment_1662813156D1xmzUtvkmhCcOlDZzX7AR.jpg
Pobierz