Aktywne Wpisy
Domingo-Jachas +521

reventon +136
Już zapomnieliśmy co straciliśmy.
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
źródło: 1000014043
Pobierz
![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

@LazyObserver: co zrobisz jak przyjdzie ziomek po kursach? Polecisz mu bieganie? :D
@LazyObserver: no tak, jesteś przegrywem więc koniecznie IT bo każdy ma do tego głowę xDD
Krok 2. Blokujesz tag przegryw, teraz jesteś przegrywem nieprzeglądającym tagu przegryw.
Krok 3. Zrobiłeś kurs. Teraz jesteś przegrywem nieprzeglądającym tagu przegryw po kursie programowania.
Obawiam się, że niewiele się zmieniło.
@LazyObserver: Wciskanie kursów IT każdemu
@czerwoneoczybialewlosy: Co do miejsc pracy warto się zainteresować przeprowadzką do większego miasta - nie ma sensu siedzieć na tyłku w jakiejś prowincji gdzie jest jeden Januszex w promieniu 20 km. Emigracja międzymiastowa to czasem najlepszy sposób na wyjście z przegrywu.
Co do urazów umysłowych i lęków to jakaś terapia, psycholog - ogólnie jakiś specjalista
@Jamal_2002: Tylko to uzewnętrznianie się nic nie daje. Nikt wam nie daje jakichś konkretnych porad, tylko dostaniecie plusy za to że wstawiłeś zdjęcie piwa w piątkowy wieczór że siedzisz i pijesz sam albo piszesz że Ci smutno. Sami się ciągniecie w ten sposób na dno,
Komentarz usunięty przez autora
@czerwoneoczybialewlosy: Wiem mniej