Aktywne Wpisy
Lukardio +115
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
dziobnij2 +603
Poszedłem na kawę do maka i spotkałem podróżnego, który przyjechał do #gdynia z psem, kaczką i gąską. Zwierzaczki były grzeczne i szły przy nodze.
#a-----l #alkoholizm #zdrowie
dni zero alko i jakos mnie nie ciągnęło (leki) i wczoraj przyszedł ten czas ( ͡° ͜ʖ ͡°) cyk 6pack. Wypilem poltora i jakos mi sie juz nie chciało. J---ć to chlanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) powodzenia
p.s. Wątroba dostała mocno po dupie? Bierzesz jakiś heparagen?
Wątroba miała negatywne wyniki, ale zagrożenia marskości nie było. Wystarczyło 8 miesięcy, żeby wróciło do górnych granic normy. Leków na to regularnie nie brałem.
@AKFobia: no ja właśnie myślę, że @solus_ipse: ironizował. Bo bicie 'rekordów', tzn. wytrzymam x dni np. 100 czy jak @okno2137: mówi 130, to alkoholik to potrafi. Bo alkoholik będzie robił co tylko może byle tylko nie musieć przestać pić całkiem włącznie z takimi zabawami jak udawadnianie całemu światu, że jak
@dobre_ziajty: co trzeba robic by zarabiać takie pieniądze?
@LifeReboot: Jak ironizował to nie wyczułem, jednak w życiu już doszły do mnie sytuacje, gdzie ktoś wziął się za siebie pojechał na rok do ośrodka uzależnień izolując się od ciągnącego na dno środowiska, by po powrocie, po roku nie picia zostać ponownie wciągniętym w ten syf przez jedno p--o.
@AKFobia: o to chodzi w tym komentarzu