@dawid-hopek: Mogę się założyć, ze jak będzie odpowiednio przystojny, to bycie "dziabniętym" wogóle jej nie będzie przeszkadzało. Dalej - nie będzie musiał wtedy być wogóle katolikiem. Już nie raz widziałem jak kobiety rezygnują z własnych przekonań dla odpowiednio atrakcyjnego chłopa.
@dawid-hopek a nie tiktokerka? Z resztą co za różnica. Niech szuka, mam w pracy kandydata przed 30 też taki katolik ale lubi pobalować i na dodatek prawiczek Od braku kobiety zaczął Korwina i innych oglądać i politykuje w pracy xd
@dawid-hopek: Ale, że konserwatywna katoliczka siedzi i szuka partnera w aplikacji stworzonej przez Amerykańców do przygodnego seksu? Myślałem, że takie to tylko pod kołderką przy zgaszonym świetle z partnerami poznanymi w Oazach, a to wszystko oczywiście po ślubie kościelnym. ( ͡°͜ʖ͡°)
@dawid-hopek: gotowa na miły gość z którym dochowa czystości przedmałżeńskiej, zrozumiała co jest najważniejsze po straceniu cnoty z ateistą w wieku 17 lat
@dawid-hopek: Mogę się założyć, ze jak będzie odpowiednio przystojny, to bycie "dziabniętym" wogóle jej nie będzie przeszkadzało. Dalej - nie będzie musiał wtedy być wogóle katolikiem.
Już nie raz widziałem jak kobiety rezygnują z własnych przekonań dla odpowiednio atrakcyjnego chłopa.
@Eteres: Well u chłopów całkiem podobnie. Z tym, że większość nie ma żadnych przekonań i włożyłoby w jakąkolwiek laske, która akurat by chciała
#polskiyoutube
#milosc #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #kiciochpyta #podrywajzwykope #blackpill
I tu sie niestety koncza wszystkie plusy
Już nie raz widziałem jak kobiety rezygnują z własnych przekonań dla odpowiednio atrakcyjnego chłopa.
że niby abstynenta? powodzenia w tym kraju
Niech szuka, mam w pracy kandydata przed 30 też taki katolik ale lubi pobalować i na dodatek prawiczek
Od braku kobiety zaczął Korwina i innych oglądać i politykuje w pracy xd
https://youtu.be/LqgrTJgWwq0?t=333
@Eteres: Well u chłopów całkiem podobnie. Z tym, że większość nie ma żadnych przekonań i włożyłoby w jakąkolwiek laske, która akurat by chciała