@spiotrek: który sezon? Pomijając mój wcześniejszy, pseudo śmieszkowy komentarz, jestem fanem simpsonów i family guya (oba lubię mniej więcej po równo) i obejrzałem do tej pory wszystko, a od czasu do czasu lubię obejrzeć sobie jeszcze raz :)
@draqul: aktualnie 10 sezon. Ja robię tak, że oglądam se prawie wszystkie odcinki po kolei a potem od nowa bo tego jest wchu i po obejrzeniu wszystkiego zapomina się pierwsze sezony xD
imo simpsonowie >>>>>>>>> family guy ale i tak jest spoko
@spiotrek: ja te najstarsze obejrzałem najmniej razy, bo grafika/jakość (nie wiem, jak to nazwać) słabe w porównaniu z nowymi hd i ładnymi, cukierkowymi kreskami :) Czasem mam tak, że oglądam kilkadziesiąt odcinków simpsonów i uważam, że są o niebo lepsze od fg, ale później (jak już zobaczę każdy odcinek kolejny raz :)) to wracamdo FG i wtedy uznaję, że jednak fg jest lepszy :) Ja teraz jestem (któryś raz oczywiście) w
@draqul: @spiotrek: Najlepsze odcinki są do 10 sezonu włącznie. Później w co 3 odcinku jest jakieś nawiązanie do show biznesu. Scenarzyści już stracili połączenie ze światem prostych ludzi i przesiąknęli tym swoim show-światem.
Jak macie lekarzowi przynieść próbkę kału do badania laboratoryjnego to w czym się taką próbkę przynosi i ile tego gówna trzeba przynieść? I niby jak ja mam to wszystko ogarnąc, na rękę mam sobie nasrać i wsadzić to do pudełka?
imo simpsonowie >>>>>>>>> family guy ale i tak jest spoko