Aktywne Wpisy
Pytanie do #rozowepaski
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #seks #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #seks #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
Jeśli się jedzie lewym pasem na autostradzie 150km/h, a za mną pojawia się jakiś koleś który chce jechać 180km i siedzi mi na dupie i mruga długimi, to ja mam obowiązek go przepuścić czy nie? Tak naprawdę przy prędkości 150km/h to ja non stop wykonuje jakiś manwer wyprzedzania względem aut poruszających się na prawym pasie w zakresie 100-130km/h.
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi #pytanie
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi #pytanie
Każdy kto zaplusuje ten wpis dostanie następnego dnia nowe słówko do nauki. Osoby które nie chcą być jutro wołane , niech nie plusują tego wpisu.
Jeżeli ktoś zauważył błędne tłumaczenie lub zbyt proste słowo, proszę o zgłoszenie tego w komentarzu.
Miłego dnia! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@RitmoXL lynx-ryś
@pankupkazpupki hacksaw-piłka do metalu
@Lukas8 peacock-paw
@Subtelny_Prostak entice-wabić
@NoMoreTearsJustSmile Forsake-Porzucać, opuszczać
@szmeges vessel-okręt (ciekawostka
@ToKontoNieIstnieje call somebody’s bluff-zmusić kogoś do pokazania kart
@Meursault bloodhound-ogar, pies gończy
@Bozar86 eager beaver/busy bee-pracowity jak mrówka
@mannoroth Get a kick-podniecać się
@Tanczacy_paralityk rectory-plebania
@dzik_07 ruler-miarka, linijka
@micomak contaminant-substancja skażająca
@walkers alienation-wyobcowanie
@obludnik-rozi hammock-hamak
@Emulsja Cumulative-Skumulowany, zbiorczy
@Loco_Tranquilo refresh-odświeżyć
@RidgeForrester phlegmatic-flegmatyczny
@bolorollo wick-knot
@tombeczka Boil with anger-kipieć ze złości
@Dybtas rectory-plebania
@Vordors podcast-podkast,
@Szopin a pack of lies-stek kłamstw
@Voltrex bassoon-fagot
@kakagonzalez yank-szarpać
@Daniel_Avocado a picture is worth a thousand words-obraz przemawia prościej i skuteczniej niż słowa
@John_Player_Special easier said than done-łatwiej powiedzieć, niż zrobić